background img
banner
banner

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Παράταση στην αγωνία μετά την ήττα στη Νέα Κίο με 62-58

ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Ο Αστέρας Τέμενης έχασε την ευκαιρία να “καθαρίσει” την υπόθεση – παραμονή μετά την ήττα με 62-58 στη Νέα Κίο από τον Αργοναύτη και έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με την “πλάτη στον τοίχο”  μετά την ήττα τους στο πρώτο ματς και έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη. Mε “όπλο” την “καυτή” τους έδρα πέτυχαν το στόχο τους και τώρα θα έρθουν για δεύτερη φορά στο Αίγιο να τα παίξουν όλα για όλα ενώ είναι βέβαιο ότι θα έχουν στο πλευρό τους ακόμη περισσότερους οπαδούς τους από τους περίπου 80 που είχαν την πρώτη φορά.

Ωστόσο, ο Αστέρας παραμένει το φαβορί, παίζει στην έδρα του και θα πρέπει αυτή τη φορά οι αιγιώτες φίλαθλοι να γεμίσουν το κλειστό  και να στηρίξουν την ομάδα σε ένα ματς χωρίς αύριο. Ο ηττημένος επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα. Το κλειστό γυμναστήριο Αιγίου την ερχόμενη Κυριακή θα πρέπει να θυμίζει τον περυσινό τελευταίο τελικό με την ΕΑ Παραλίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αστοχία και από τις δύο ομάδες και το σκορ κυμάνθηκε από τη αρχή σε χαμηλά επίπεδα. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο +2 για τους γηπεδούχους με τον Αστέρα να ακολουθεί στο σκορ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου που βρήκε τον Αργοναύτη μπροστά με βραχεία κεφαλή (30-29).

Στο τρίτο δεκάλεπτο  το παιχνίδι συνεχίστηκε στους ίδιους ρυθμούς, με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά χωρίς να μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ και στο 30΄ προηγήθηκαν με 43-40. Το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι τέλους με το φινάλε να είναι δραματικό και τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη και το 1-1 στη σειρά.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Αθ. Μιχαλόπουλος): Κατσένης 8 (1), Κωνσταντίνου 6 (2), Ρούζιος 17 (1), Πρεδάρης 1, Μιχόπουλος 15 (3), Πουλιόγλου, Φλεβάρης 4, Λυμπερέας 4, Μ. Μιχαλόπουλος 7.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ξενούλης): Σακελλαρόπουλος 1, Βουρνάς 18 (2), Καραγγελής 8, Μπίρμπας 7, Πέτροβιτς 9 (1), Σταθακόπουλος 7, Δούβος, Τσουλέας, Γκάτζιος 8.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr