background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κυριακή η πρεμιέρα σε μπαράζ ανόδου και παραμονής

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΑ PLAY OFF – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ, ΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΒΥΘΟΣ ΣΤΑ PLAY OUT

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ξεκινούν από την ερχόμενη Κυριακή τα έξτρα παιχνίδια μπαράζ για την ανάδειξη της μια ακόμα ομάδας που θα ακολουθήσει τον Αστέρα Λεοντίου στην Α΄ κατηγορία, καθώς και τις δυο ομάδες που θα συνοδεύσουν τους Πετεινούς και τον Αίαντα Π. στην Γ΄ κατηγορία.

Πλεονέκτημα έδρας για τους πρωτοπόρους

Τέσσερις ομάδες για μια ακόμα θέση στα μπαράζ ανόδου, τέσσερις ομάδες στα μπαράζ παραμονής, με τις δυο από αυτές να υποβιβάζονται. Ευνοημένα τα σωματεία που είτε με βαθμολογική διαφορά, είτε από τα μεταξύ τους παιχνίδια κατέχουν τις δυο πρώτες θέσεις στις τετράδες των μπαράζ, αφού θα έχουν πλεονέκτημα έδρας. Στα τρία συνολικά παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν θα παίξουν δυο φορές εντός και μια εκτός έδρας, όπως φαίνεται και στα κατωτέρω προγράμματα.

Τουλάχιστον μια ομάδα της Αιγιάλειας θα υποβιβαστεί

Στην 4άδα των μπαράζ παραμονής, έμειναν τελικά τρεις ομάδες από την Αιγιάλεια. Τελευταία ευκαιρία είχε ο Απόλλων να την γλιτώσει, γνώρισε την ήττα όμως από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα.
Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε σίγουρα μια ομάδα της περιοχής μας να φεύγει για την Γ΄ κατηγορία, στην περίπτωση που η άλλη θα είναι η ΑΕ Αρόης, διαφορετικά ο υποβιβασμός από την Β΄ στην Γ΄ κατηγορία θα είναι διπλός για την Αιγιάλεια.

Έμεινε μακριά από αγωνίες ο Φοίνικας / Ζήρια

Δεν τα πήγε καλά στα τρία τελευταία παιχνίδια ο Φοίνικας / Ζήρια, στα οποία είχε δυο ήττες και μια ισοπαλία. Μόνο ένας βαθμός δηλαδή κατακτήθηκε ενώ με δυο βαθμούς ακόμα η ομάδα της Δυτικής Αιγιάλειας θα ήταν στα μπαράζ ανόδου. Πρόβλημα υποβιβασμού στον Φοίνικα / Ζήρια δεν υπήρχε και τώρα τελειώνει νωρίτερα το πρωτάθλημα μαζί με Πανιώνιο / Αχιλλέα και Απόλλωνα Εγλυκάδας, μακριά από ταλαιπωρία και αγωνίες.

Το πρόγραμμα των play off

1η αγωνιστική
Κυριακή 28/04 17:00
Αχιλλέας Καμ. – ΑΕ Αιγίου
Ηρακλής – Πάτρα 2005

2η αγωνιστική
Ηρακλής – ΑΕ Αιγίου
Πάτρα 2005 – Αχιλλέας

3η αγωνιστική
Αχιλλέας – Ηρακλής
ΑΕ Αιγίου – Πάτρα 2005

Το πρόγραμμα των play out

1η αγωνιστική
Κυριακή 28/04 -17:00
ΑΕ Αρόης – Αστέρας Τέμενης
Απόλλων Αιγίου – Αβυθος

2η αγωνιστική
Απόλλων Αιγίου – Αστέρας Τέμενης
Αβυθος – ΑΕ Αρόης

3η αγωνιστική
ΑΕ Αρόης – Απόλλων Αιγίου
Αστέρας Τέμενης – Αβυθος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr