background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Την μισή παραμονή παίζει ο Παναιγιάλειος με Κόρινθο

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Προτελευταία η 33η εμβόλιμη αγωνιστική και όσο η κατάσταση παραμένει ρευστή στα ψηλά και στα χαμηλά της βαθμολογίας τόσο εκτοξεύεται το ενδιαφέρον.

Στα ψηλά τα σκαλοπάτια ο Παναργειακός κρατά γερά την πρωτιά και τον ένα βαθμό διαφορά που τον χωρίζει από την Κόρινθο. Υποδέχεται στο Αργος την αδιάφορη Ρόδο με μοναδικό επιχείρημα την προσθήκη ακόμη τριών πολύτιμων βαθμών στο …τσουβάλι του.

Για παραμονή και πρωταθλητισμό το ζευγάρι στην Αβυθο

Η συνάντηση της Τετάρτης στην Αβυθο περιέχει έντονο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα από τους δυο αντιπάλους. Ο μεν Παναιγιάλειος αναζητά το «μαξιλάρι» της παραμονής, η δε Κόρινθος να διατηρηθεί στο κυνήγι του Παναργειακού, εφ’ όσον δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποιο στραβοπάτημα των πρωτοπόρων, είτε στο Αργος με την Ρόδο, είτε στο φινάλε στην Βάρδα με τον ΠΑΟ.
Πάντως την Κυριακή η Κόρινθος δυσκολεύτηκε να φτάσει στο γκολ απέναντι στην Ερμιονίδα και μάλιστα το ένα και μοναδικό ήρθε από παίκτη των φιλοξενούμενων (αυτογκόλ).

Ενας παλιός γνώριμος επιστρέφει στην Αβυθο

Ο Ηλίας Γκίκα (φωτο) έφυγε από τον Παναιγιάλειο για την Κόρινθο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κατά πάσα πιθανότητα θα τον δούμε απέναντι στον Παναιγιάλειο. Είτε αυτό γίνει από την αρχή, είτε με αλλαγή στην διάρκεια του αγώνα.

Χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα ο Παναιγιάλειος

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ραφήνα, ο Παναιγιάλειος εξακολουθεί να αγωνιά για τις επόμενες μέρες και τις δυο τελευταίες αγωνιστικές.
Τουλάχιστον δεν προστέθηκε κάποιο άλλο πρόβλημα και απουσία από τραυματισμό ή τιμωρία, οπότε ο Περικλής Παπαποστόλου θα έχει το γνωστό υλικό στην διάθεσή του, για να καταστρώσει τα πλάνα του.
Πρωινή η χθεσινή προπόνηση και χωρίς εντάσεις όπως είναι φυσικό, ύστερα από το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και για αυτό που έρχεται την Τετάρτη.

Ξεχωρίζει το Μαρκό – ΑΕΡ Αφάντου

Η Μαρκό που έχει 53 βαθμούς θα παίξει στο Μαρκόπουλο με την ΑΕΡ Αφάντου που έχει 47 βαθμούς. Για να κατοχυρωθούν οι γηπεδούχοι που στο φινάλε παίζουν στην Βάρη με τον Αστέρα, θα χρειαστούν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα πάνε αδιάφοροι να παίξουν στο φινάλε με τον Αστέρα.

Από Αν. Αττική το τρίο στο Παναιγιάλειος – Κόρινθος

Ο Ανδρέας Βλάχος από τον Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της Τετάρτης στην Αβυθο, ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και Κόρινθο. Από τον ίδιο Σύνδεσμο και οι βοηθοί του: Κωνσταντίνος Σούζας και Αντώνιος Κάλλης

Η 33η αγωνιστική

Τρίτη 23/04 -16:00
Βύζας – Πανελευσινιακός: Δρούζας (Αργολίδας)
Τετάρτη 24/04 -16:00
Παναιγιάλειος – Κόρινθος: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Ιάλυσος – Αστέρας Βάρης: Τριανταφύλλου (Αργολίδας)
Ερμιονίδα – Εράνη: Κουρτεσης (Αρκαδίας)
Μαρκό – ΑΕΡ Αφάντου: Τουλούμης (Εύβοιας)
ΑΟ Πυλίου – Θύελλα Ραφ: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας)
Παναργειακός – Ρόδος: Φωκάς (Αχαΐας)
11:00 Μύκονος – Μεσολόγγι: Λιάτσος (Πειραιά)
12:00 Ελλάς Σύρου – ΠΑΟ Βάρδας: Ζιούτος (Ηρακλείου)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr