background img
banner
banner

Στο ψηλότερο Ευρωπαϊκό βάθρο ανέβηκε πάλι η Βίκυ Λίβα

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO

Στον δρόμο των επιτυχιών βαδίζει σταθερά η Βίκυ Λίβα που μας έκανε για μια ακόμα φορά περήφανους κατακτώντας την πρώτη θέση στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Taekwondo που διεξήχθη στο Κόπερ της Σλοβενίας, ενώ βρέθηκε στην δεύτερη στο ομαδικό.

Η αθλήτρια από την περιοχή μας ιδιαίτερα γνωστή από τον αείμνηστο παππού της δήμαρχο Διακοπτού Τρύφωνα Λίβα και κόρη του γνωστού Ποινικολόγου Αργύρη Λίβα, ήταν ξεχωριστή από μικρή ηλικία στις πολεμικές τέχνες.

Γεννήθηκε στις 22/08/2002, με το Taekwondo ξεκίνησε από το 2010 στη σχολή Ντόβα στη Νέα Σμύρνη και άρχισε να συγκεντρώνει μεγάλες διακρίσεις στο πανελλήνιο, στην Ευρώπη αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο έχοντας εκεί σαν μεγάλη διάκριση την 3η θέση.

Εκτός από την τεράστια συλλογή που έχει με μετάλλια σε πανελλήνιο επίπεδο, στην Ευρώπη έχει στεφθεί τρεις φορές πρωταθλήτρια και μια φορά δευτεραθλήτρια.

Το αφιερώνει στην γιαγιά της

Σε πελάγη ευτυχίας η Βίκυ Λίβα ύστερα από την επιτυχία που χάρηκε μαζί με τους προπονητές της Ανδρέα Τάρα και Αχιλλέα Μπαντή, αφιέρωσε την μεγάλη της επιτυχία στην γιαγιά της, με την οποία έχει το ίδιο όνομα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr