background img
banner
banner

‘’Λαμπρή’’ ατμόσφαιρα στην κοπή πίτας του Ιερού Ναού Ταξιαρχών

ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ‘’ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΙΟ΄΄ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Με μία όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών την περασμένη Κυριακή στο ‘’Παπαδοπούλειο Ενοριακό Κέντρο, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας. Ενορίτες και πιστοί συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων, αντάλλαξαν ευχές και απόψεις, απόλαυσαν γευστικά εδέσματα και γιόρτασαν το νέο έτος μέσα σε μία λαμπρή, ευλαβική και φιλική ατμόσφαιρα. Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Στράτος Βαρδάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γούτος, η πρόεδρος της Ι.Λ.Ε.Α. Βάνα Μπεντεβή.

Ο πατέρας Ιωάννης Αμαραντίδης, αφού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ναού των Ταξιαρχών και μοίρασε τις καλύτερες ευχές για τον νέο χρόνο, ευχαρίστησε θερμά όλους εκείνους που είναι και παραμένουν πιστοί στην ενορία και τις δράσεις της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον εορταστικό λόγο του, ‘’Ευχαριστώ πολύ όλους που είστε πάντοτε κοντά μας. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους, ευλογημένο το νέο έτος και όλα τα καλά του Θεού. Ο Ιερός Ναός των Ταξιαρχών στέκει εδώ και 300 χρόνια στο Αίγιο, μία πόλη πλούσια σε ανθρωπιά και αγαθά. Θα σας παρακαλούσα όλους να μαθαίνετε στις επόμενες γενιές για το παρελθόν γιατί μόνο μέσα από την Παιδεία μπορούμε να πορευτούμε στο μέλλον’’.

Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκε στον χώρο με τις καλύτερες ευχές και η κ. Αγγελική Κουκοπούλου που ανήκει στο Φιλόπτωχο Ταμείο της ενορίας. Στα πλαίσια της κοπής της βασιλόπιτας, διεξήχθη και λαχειοφόρος αγορά με κλήρωση πολύ καλών δώρων στους τυχερούς. Τα έσοδα από τα λαχεία θα διατεθούν για την εξασφάλιση ‘’Κυριακάτικου γεύματος’’ σε αναξιοπαθούντες πολίτες του Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr