background img
banner
banner

Επισκευαστικές εργασίες σε σχολεία

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε επισκευαστικές εργασίες σχολικών κτιρίων της Δημοτικής Ενότητας Αιγίου αλλά και των υπολοίπων Δημοτικών Ενοτήτων προχωρά το επόμενο διάστημα ο δήμος Αιγιαλείας, με βάση μελέτη που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου. Σχετική απόφαση ελήφθη ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας.

Τα σχολεία του Αιγίου
Πιο συγκεκριμένα εργασίες προβλέπονται να πραγματοποιηθούν για το Αίγιο: 1ο Γυμνάσιο Αιγίου, 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου,6ο Δημοτικό Σχολείο και 11ο Νηπιαγωγείο Αιγίου. Ο προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται στο ποσό των 164.199,99€.

Επισκευαστικές εργασίες σε Αιγείρα, Ακράτα, Διακοπτό, Συμπολιτεία, Ερινεό
Σε ό,τι αφορά το έργο της επισκευής σχολικών κτιρίων Δ.Ε. Αιγείρας, Ακράτας, Διακοπτού, Συμπολιτείας, Ερινεού, αφορά σε επισκευαστικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν σε σχολικά κτίρια της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Πιο συγκεκριμένα τα σχολεία που προβλέπονται είναι: Νηπιαγωγείο Μαρμάρων, Δημοτικό Σχολείο Αιγείρας, Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο Αιγείρας, Γενικό Λύκειο Ακράτας, Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού, Νηπιαγωγείο Νικολαιίκων, Γυμνάσιο Λύκειο Διακοπτού, Δημοτικό Σχολείο Ροδοδάφνης, Νηπιαγωγείο Ροδοδάφνης, Δημοτικό Σχολείο Αβύθου, Νηπιαγωγείο Αβύθου, Νηπιαγωγείο Καμαρών, Δημοτικό Σχολείο Καμαρών, Γυμνάσιο-Λύκειο Καμαρών.
Το έργο είναι προϋπολογισμού 91.391,63 €, με απαιτούμενη πίστωση προς έγκριση 113.325,62 € (λόγω Φ.Π.Α.24% 21.933,99 €) και θα εκτελεστεί με ανοιχτό διαγωνισμό από τον Δήμο Αιγιαλείας.
Οι εργασίες αφορούν κυρίως αντικατάσταση παραθύρων, αποκατάσταση τουαλετών και χρωματισμοί.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr