background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στα εύκολα και έτοιμη για νίκες η πρώτη 3άδα

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑ: ΔΟΞΑ ΕΛ. – ΑΠΟΛΛΩΝ

Αφού πέρασε από τα 1000 …κύματα στη Ροδιά με τον Απόλλωνα, ο πρωτοπόρος Αετός Ρίου επιστρέφει στα εύκολα, υποδεχόμενος στο Ρίο τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων.
-Στην έδρα τους γυρίζουν και τα Καλάβρυτα μετά την εκτός έδρας επιτυχία την περασμένη Τετάρτη με την Αργυρά, υποδέχονται τώρα την Αυτόνομη. Η διαφορά από τον πρωτοπόρο Αετό παραμένει στους 2 βαθμούς, που σημαίνει ότι θα πρέπει τα Καλάβρυτα να πάρουν μόνο νίκες και να …στραβοπατήσει ο Αετός, στις 3 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος.
-Η 3η στη βαθμολογία Αιγείρα / Ακράτα, θα παίξει για τη νίκη στο Δημητρόπουλο απέναντι στην ουραγό ομάδα των Σελιανίτικων. Όλα δείχνουν ότι η ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας θα συμμετέχει στη διαδικασία των μπαράζ για μια ακόμα θέση ανόδου, αυτό θέλει να εξασφαλίσει και στη συνέχεια να διεκδικήσει.
-Μέσα στην 5άδα βρίσκεται επίσης η Αργυρά, παίζει στο Ρίο με την Φλόγα Κ. Καστριτσίου που καίγεται για βαθμούς ώστε να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη.
-Τις πρώτες 5 προνομιούχες θέσεις συμπληρώνει η Φλόγα Ροδιάς, με διαφορά 7 βαθμών από την 6η θέση, που βρίσκεται ο Αστέρας Τέμενης και μπορεί να βρεθεί ακόμα η Δόξα Ελαιώνα, αν κερδίσει το εξ’ αναβολής παιχνίδι με την Φλόγα Κ. Καστριτσίου.
Η Φλόγα θα παίξει στον Άγιο Βασίλειο με τον Κεραυνό που παλεύει να αποφύγει τον άμεσο υποβιβασμό, ο Αστέρας θα φιλοξενήσει στην Τέμενη το Άνω Καστρίτσι.
-Γειτονικό ντέρμπι στην κοινή έδρα της Ροδιάς έχει η Δόξα Ελαιώνα με τον Απόλλωνα, στο σημαντικότερο παιχνίδι της περιοχής μας. Εκτός από γόητρο, κρύβει και βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους δυο αντιπάλους να έχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες για να εισχωρήσουν στην πρώτη 5άδα.

ΕΠΟΜΕΝΗ 24Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 24/03 -16:00
Αετός Ρίου – Ολυμπιακός
Σελιανίτικα – Αιγ./Ακράτα
Κεραυνός – Φλόγα Ροδ
Αστέρας – Α. Καστρίτσι
Απόλλων – Δόξα Ελ.
13:00 Φλόγα Κ.Κ. – Αργυρά
17:30 Καλάβρυτα – Αυτόνομη


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr