background img
banner
banner

Όσο κερδίζει ελπίζει

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 3-1 ΤΟΝ ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟ, ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ -ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ 

Να και μια καλή αγωνιστική μέρα για τον Παναιγιάλειο. Οι «μελανόλευκοι» συνδύασαν την καλή απόδοση με ουσία και νίκη 3-1 απέναντι στον Πανμοβριακό, την ίδια ώρα που ο Αχαρναϊκός τελείωνε ισόπαλος στο Μενίδι 1-1 με τη Νίκη Τραγανού. Ανέβασε ταχύτητες μετά το 20΄ ο Παναιγιάλειος, έκανε φάσεις στην εστία του Ζήγκου, βρήκε δίχτυα στο 40΄ με τον Κοτσόκολο, γκολ που οι «μελανόλευκοι» αφιέρωσαν στον Λεωνίδα Σκαρτσίλα.

Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σκούτα να πανηγυρίσει για το 2-0. Απέναντι στον Ζήγκο για το 3-0 βρέθηκε τετ α τετ ο Φουρτάδο στο 43΄, πλάσαρε άουτ.

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και στιγμές κυλούσε το β΄ ημίχρονο, με τον Πανμοβριακό να μπαίνει στο παιχνίδι, μειώνοντας 1-2 στο 63΄ με τον Αγγελή, αφού νωρίτερα ο Κοντογεώργος είχε αποκρούσει το διαγώνιο σουτ του Π. Νιφορόπουλου. Η αγωνία επέστρεψε στο Δημοτικό Στάδιο, μεγάλωνε όσο περνούσε η ώρα και παράλληλα παρέμενε το 1-1 στο Μενίδι. Πιο κοντά σε ένα 3ο γκολ ο Παναιγιάλειος, το σημείωσε στο 91΄ με τον Κοτσόκολο, που παλληκαρήσια κέρδισε την μπάλα από τους αμυντικούς, προχώρησε και πλάσαρε τον Ζήγκο για το 3-1.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Κοντογεώργος, Γραμματίκας, Μαλισσόβας, Λούγκος, Παπασπηλιόπουλος, Κοτσόκολος, Πανάρετος (55΄ λ.τ. Σπυρόπουλος), Τζανουλίνος, Φουρτάδο, Κούντικ (77΄ Κουτρόπουλος), Σκούτας (90΄+2΄ Μπακατσέλος).

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ: Ζήγκος, Αγγελής, Σοφιανός (90΄ Σπανός), Χαλκιόπουλος (86΄ Μπάκας), Π. Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Γρ. Νιφορόπουλος, Παναγάκης (60΄ Σδρόλιας), Χριστόπουλος (46΄ Κονιδάς), Αποστολόπουλος, Πυρρής.

Ο Σκούτας το 2-0

Το φιλμ του αγώνα

8΄ Σουτ του Γρ. Νιφορόπουλου αποκρούει ο Κοντογεώργος η μπάλα κοντράρει στο σώμα του Παναγάκη και καταλήγει αρκετά άουτ
21΄ Σουτ του Παναγάκη εκτός περιοχής και ο Κοντογεώργος πέφτει στην αριστερή του γωνία και αποκρούει
25΄ Σουτ του Κούντικ εκτός περιοχής μπλοκάρει εύκολα ο Ζήγκος
34΄ Ο Σκούτας πασάρει εντός περιοχής στον Κούντικ, σουτ του τελευταίου από πλεονεκτική θέση και η μπάλα καταλήγει ψηλά άουτ
40΄ Σέντρα κάθετη του Τζανουλίνου στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας ο Φουρτάδο προσπαθεί να περάσει τον εξελθόντα Ζήγκο, όμως ο Χαλικόπουλος προλαβαίνει και διώχνει τη μπάλα
ΓΚΟΟΟΛ 1-0 40΄ Στην εξέλιξη της φάσης ο Κοτσόκολος γίνεται κάτοχος της μπάλας εντός περιοχής και με σουτ ανοίγει το σκορ για τον Παναιγιάλειο (1-0)
ΓΚΟΟΟΛ 2-0 42΄ Κάθετη πάσα του Κούντικ στον Κοτσόκολο, σουτ του τελευταίου ασταθή απόκρουση του Ζήγκου και ο Σκούτας με κοντινό πλασέ διπλασιάζει τα γκολ της Αιγιώτικης ομάδας (2-0)
43΄ Ο Γραμματίκας τροφοδοτεί τον Φουρτάδο στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας όμως το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε είναι άστοχο στέλνοντας τη μπαλά άουτ
ΓΚΟΟΛ 2-1 63΄ Διαγώνιο σουτ του Π. Νιφορόπουλου, ασταθή απόκρουση του Κοντογεώργου και ο Αγγελής με πλασέ μειώνει το σκορ (2-1)
70΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σδρόλια, ο Κοντογεώργος αποκρούει δύσκολα στην αριστερή του γωνία και στη συνέχεια διώχνουν οι αμυντικοί του
78΄ Παράλληλη σέντρα του Σκούτα, σουτ του Κοτσόκολου εντός περιοχής και η μπάλα σταματάει στα σώματα αμυντικών
87΄ Σέντρα του Σκούτα από αριστερά ακίνδυνη κεφαλιά του Φουρτάδο
ΓΚΟΟΟΛ 3-1 90΄+1΄ Ο Κοτσόκολος έκλεψε τη μπάλα από τους αμυντικούς, μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-1)
90΄+4΄ Ο Αποστολόπουλος αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται
Τα άλλα παιχνίδια
-Ο Ιάλυσος είχε το γρήγορο γκολ στο 5΄ με τον Περογαμβράκη (1-0 τον Διαγόρα Βραχνεΐκων), του λείπουν δυο βαθμοί για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο.
-Ο Διαγόρας δεν λυπήθηκε στην Ρόδο τον ουραγό Αστέρα, τον φιλοδώρησε με 8 γκολ.
-Ο Πανηλειακός με τον Μπαρμπαρούση ισοφάρισε στην Παλλήνη 1-1 στις καθυστερήσεις.
-Στην Βάρδα αν και οι δυο αντίπαλοι ΠΑΟΒ και Φοίβος Κρεμαστής ήσαν βαθμολογικά αδιάφοροι, το παιχνίδι απέκτησε ξεχωριστό ενδιαφέρον στην εξέλιξή του.
Η ομάδα της Ρόδου ξεκίνησε καλύτερα είχε ευκαιρίες και δοκάρι, διορθώθηκε στην επανάληψη ο ΠΑΟ Βάρδας, έχασε δυο πέναλτι. Ένα με τον Γούρμο, ένα με τον Μικελάτο, τα απέκρουσε ο Γιαννούλης.
Ο Φοίβος έμεινε στο 74΄με παίκτη λιγότερο και στο ίδιο λεπτό πέτυχε το γκολ (της χρονιάς) που έκρινε το παιχνίδι με τον Λαμίν, ο οποίος διήνυσε την απόσταση από την μια στην άλλη περιοχή.
-Συμφέρει τον Παναιγιάλειο η ισοπαλία 1-1 στο Μενίδι ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και την Νίκη Τραγανού. Με δυο γκολ – φάουλ κρίθηκε το παιχνίδι, είχε λίγες φάσεις, τις καλύτερες για την ομάδα του Τραγανού.

Αποτυγχάνει ο Φουρτάδο για το 3-0

 

Μειώνει 1-2 ο Αγγελής

Με πλασέ ο Κοτσόκολος το 3-1

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr