background img
banner
banner

Εθνική… κατηγορία ο Παναιγιάλειος

ΜΕ ΑΕΡΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Η ‘’ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ’’ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟΠΕΡ

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στην πρεμιέρα της προετοιμασίας, αλλά και στην χθεσινή προπόνηση ο Παναιγιάλειος. Πρώτο και σημαντικό, ήταν ο φίλαθλος κόσμος που τον περίμενε να βγει από τα αποδυτήρια για να αρχίσει τις επευφημίες και φυσικά ο Μάριος για το σάλπισμα με την τρομπέτα του.

Με καινούριες εμφανίσεις παρατάχθηκαν οι «μελανόλευκοι», στις οποίες έχει συμφωνηθεί να αναγραφεί χορηγός, ενώ το προπονητικό πρόγραμμα ακολουθήθηκε με αφοσίωση, πείσμα και φανατισμό.

Οργάνωση υπήρχε και στα διαλείμματα «δροσιάς», με τον ατομικό εξοπλισμό του κάθε ποδοσφαιριστή, έτοιμο στη διάθεσή του.
Μαθημένος σε μεγάλες κατηγορίες και στην …υψηλή κοινωνία ο Αιγιώτικος Σύλλογος, δεν θύμιζε με τίποτα σωματείο ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, περνώντας έναν αέρα ανωτερότητας, πριν ακόμα ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Επαφές για θέση στόπερ

Ενίσχυση και εναλλακτικές λύσεις αναζητούνται στον Παναιγιάλειο σε θέση στόπερ. Η τεχνική ηγεσία έχει εντοπίσει κενό σ’ αυτή τη θέση και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται στο μεταγραφικό …παζάρι. Θα ακολουθήσει λοιπόν τουλάχιστον ακόμα μια μεταγραφή στον Αιγιώτικο Σύλλογο, που επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του όλο το υπάρχον ρόστερ, το συντομότερο δυνατόν.

Αρχίζει σήμερα ο Τσίμπιτσης

Όπως είχε εξ’ αρχής δηλώσει ο Νίκος Τσίμπιτσης, θα απουσίαζε από τις πρώτες προπονήσεις και θα ενσωματωνόταν με το υπόλοιπο «μελανόλευκο» γκρουπ από σήμερα Παρασκευή.
Παραμένει ακόμα εκτός προετοιμασίας ο τραυματίας Μάνος Ντόι, που υπολογίζεται να εισέλθει στο ομαδικό πρόγραμμα στις 10 Αυγούσου. Λίγο αργότερα θα μπει στις προπονήσεις ο άτυχος Κώστας Θεοφανόπουλος, που πάτησε γυαλί, είναι με ράμματα και περιμένει πως και πώς να επιστρέψει στα «μελανόλευκα».
Διπλή σήμερα η προπόνηση

Με διπλή προπόνηση θα συνεχιστεί σήμερα αλλά και αύριο η προετοιμασία του Παναιγιάλειου. Η τεχνική ηγεσία δεν έχει προγραμματίσει ακόμα κάποιο ρεπό, μόνο που η προπόνηση της Κυριακής θα είναι μόνο πρωινή.

Χωρίς προσθαφαιρέσεις χθες το απόγευμα η προετοιμασία, που ξεκίνησε κάτω από τις οδηγίες του Θόδωρου Δροσόπουλου, για να πάρουν στη συνέχεια τα «ηνία» οι προπονητές Μάκης Λελούδας και Αλέξης Σπυρόπουλος. Ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και τεχνικής, ενώ το τελείωμα περιλάμβανε φυσική κατάσταση και αερόμπικ.

Ορίστηκαν οι αρχηγοί της προετοιμασίας

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου ανακοίνωσε 4 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επωμίζονται τον ρόλο του αρχηγού, τουλάχιστον στην περίοδο της προετοιμασίας. Ο λόγος για τους Βασίλη Μπούνα, Τάκη Παπαδόπουλο, Βαγγέλη Γκάτση και Γιώργο Μπακατσέλο.
Παράλληλα ικανοποίηση υπάρχει για τον ζήλο και την ποιότητα των νεαρών ποδοσφαιριστών από την Κ16, οι οποίοι αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις, διεκδικώντας και από την πλευρά της μια θέση στην 11άδα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr