background img
banner
banner

Δεν παραιτείται ο Γιώργος Γκιώνης, τον διαγράφει ο Γούτος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ “ΔΙΑΖΥΓΙΟ” ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΛΕΓΗ

Την απόφασή του να μην παραιτηθεί από την προεδρία της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου γνωστοποίησε χθες βράδυ ο Γιώργος Γκιώνης, αρνούμενος να αποδεχθεί την απόφαση της δημοτικής ομάδας με την οποία εκλέχθηκε και την προτροπή του επικεφαλής Χρήστου Γούτου, ο οποίος τώρα είναι αποφασισμένος να  προχωρήσει στην διαγραφή του. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας αναφέρει ότι οι περισσότεροι από αυτούς που αποφάσισαν να ζητηθεί η παραίτησή του, είχαν ψηφίσει υπέρ της μόνιμης πεζοδρόμησης της Κλ. Οικονόμου τον Απρίλιο του 2018!

Ο κ. Γούτος επισήμανε πως η πρόταση του κ. Γκιώνη, που εισακούστηκε και ψηφίστηκε από την Κοινότητα Αιγίου στην αρχή και στη συνέχεια από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, δεν είχε συζητηθεί πριν στη δημοτική του ομάδα και πως ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας το είχε συζητήσει με τον δήμαρχο και την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και όχι με την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε. Ανάλογη άποψη είχαν και οι υπόλοιποι 12 από τους 15 παριστάμενους στην προχθεσινή σύσκεψη της παράταξης γι’ αυτό και ζήτησαν την παραίτηση του κ. Γκιώνη.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του στο protionline.gr αναφέρει: «Βάσει του νόμου Κλεισθένη που μου δίνει το δικαίωμα να ψηφίζομαι και από άλλους συνδυασμούς, δεν παραιτούμαι. Η Κοινότητα δεν είναι Δήμος Αιγιαλείας να κάνω αντιπολίτευση, εγώ εξελέγην για να κάνω το καλύτερο για την πόλη μου. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα του προέδρου και γι’ αυτό τα έδωσα στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. και στην συνέχεια θα τα διαθέσω στο Χαμόγελο του Παιδιού. Η απόφαση που πήραμε για πεζοδρόμηση της Κλ. Οικονόμου για 20 ημέρες τις γιορτές, ήταν ομόφωνη, με σκοπό να δώσουμε χαρά στα παιδιά και στους πολίτες και να αποκτήσει ζωή το κέντρο της πόλης, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στην παράταξη Γούτου στην οποία ανήκω κι εγώ. Το μόνο που θέλω να επισημάνω ώστε να τελειώσει το θέμα, είναι πως οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μου είχαν ψηφίσει υπέρ για μόνιμη πεζοδρόμηση της οδού στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 02/04/2018».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr