background img
banner
banner

Εποικοδομητική συζήτηση με την Χριστίνα Αλεξοπούλου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Στα πλαίσια συνέχων επαφών και συναντήσεων της Ομοσπονδίας Συλλογών Αιγιάλειας με Πολιτειακούς παράγοντες και φορείς της περιοχή, αντιπροσωπεία της Ο.Σ.Α αποτελούμενη από τους Σταύρο Κ. Καραδημητρόπουλο πρόεδρο, Ανδρέα Παλαιολογόπουλο Αντιπρόεδρο, Αθανάσιο Μπαλτουμά ταμία, Σπύρο Χριστόπουλο, Γεώργιο Ρόζο ,Φάνη Παπαδόπουλο και Θανάση Κόρδα, επισκέφτηκε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου τη βουλευτή Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου σε προγραμματισμένη συνάντηση στο γραφείο της στο Αίγιο.

Συζητήθηκαν θέματα για την Ομοσπονδία Συλλογών Αιγιαλείας και έγινε ενημέρωση για τις επικείμενες δράσεις και στόχους της ομοσπονδίας.

Από την μεριά της η κ. Αλεξοπούλου συνεχάρη όλους τους φορείς που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια για την Αιγιάλεια, δήλωσε τον ενθουσιασμό της για την πρωτόγνωρη αλλά ταυτόχρονα μοναδική κίνηση συλλογών στην Αχαΐα.

Επιπλέον η κ. Αλεξοπούλου δήλωσε ότι πιστεύει και θα στηρίξει την προσπάθεια αυτή, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει σε δράσεις που θα γίνουν αλλά και στο να συνεργαστούν –αδελφοποιηθούν με αλλά σωματεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και σε άλλους φορείς για ενημέρωση.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr