background img
banner
banner

Η Ελισσάβετ στην πρώτη γραμμή

ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η Ελισσάβετ Πίκουλα Μπομποτσιάρη εκλέχθηκε στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας για πρώτη φορά τον Μάιο του 2018 με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Σταθακάρου, που κέρδισε τότε τις εσωκομματικές εκλογές με ενισχυμένη πλειοψηφία 58,5% αναλαμβάνοντας τη θέση της αντιπροέδρου της Οργάνωσης, με υψηλό αριθμό ψήφων (265).

Μεθοδική και φιλότιμη ήταν από τους ανθρώπους που συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αιγιάλεια να αποκτήσει εξωστρέφεια, να αποκτήσει κύρος και να συσπειρώσει τον κόσμο της, κάτι που φάνηκε από την πρωτοφανή συμμετοχή στις εκλογές αλλά και στις εκδηλώσεις που ακολούθησαν.

Η Ελισσάβετ μαζί με τον Βασίλη Σταθακάρο, υποδέχθηκαν το καλοκαίρι του 2018 τον τότε Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και νυν υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Long Beach, στην πρώτη της μεγάλη εκδήλωση ως αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. η οποία ομολογουμένως στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Εξάλλου το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έχει εγγράψει στο ενεργητικό της ουκ ολίγες συμμετοχές στα κοινά της Αιγιάλειας, ως στέλεχος δημοτικής παράταξης, ως μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, ως επικεφαλής παράταξης στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, και ως μέλος του ΔΣ της ΔΗΚΕΠΑ, με εμπειρία στην οργάνωση εκδηλώσεων και λόγω δουλειάς έχει ακόμα πολλά να προσφέρει.

Κατέρχεται στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου με το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Σταθακάρου, πεπεισμένη πως έχουν καταβληθεί μεγάλες προσπάθειες ώστε μεγάλα θέματα που απασχολούν την περιοχή να βρουν λύση, πρωτοβουλίες που πρέπει να συνεχιστούν και να ενδυναμωθούν

Εξάλλου, για την κ. Μπομποτσιάρη: «ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή μας απαιτεί υπερβάσεις, ρήξεις, ανατροπές και καθημερινή δουλειά με αγάπη για τον τόπο αυτό, έχοντας πλήρη συνείδηση του βάρους, της μεγάλης ευθύνης και των κοινωνικών προσδοκιών.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr