background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μια ανάσα από την κορυφή ο Αχιλλέας

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ

Πέρασε στην προνομιακή δυάδα της κορυφής ο Αχιλλέας Καμαρών, αφού νίκησε στην έδρα του 2-1 τον ΠΑΟΚ Π., ενώ ο Απόλλων Εγλυκάδας στο ντέρμπι με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα τελείωσε ισόπαλος 2-2, καταφέρνοντας να φτάσει στην ισοφάριση μετά το 0-2 που είχε προηγηθεί και να εξακολουθεί σαν το μοναδικό αήττητο σωματείο του 2ου ομίλου.
-Το Δρέπανο πέρασε σίφουνας 4-0 τον Απόλλωνα στη Ροδιά και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.
-Η Αργυρά απομακρύνθηκε από την ζώνη κινδύνου, επικρατώντας 1-0 των Πετεινών.
-Ξέφυγε από την ζώνη κινδύνου το Ζαβλάνι, παίρνοντας πολύτιμη νίκη 2-0 σε βάρος της ΑΕ Αιγίου.
-Στο τοπικό ντέρμπι ο Αστέρας πριν το σφύριγμα της λήξης στην Τέμενη, σημείωσε γκολ με τον Μακρυγιαννάκη σε βάρος της Φλόγας Ροδιάς, που μετά τις τελευταίες αποτυχίες φλερτάρει με την περιπέτεια.
-Στην 6η θέση ανέβηκε ο Φοίνικας / Ζήρια, σκοράροντας με 6 γκολ (6-1) απέναντι στην ουραγό Αυτόνομη.

Αχιλλέας Καμαρών – ΠΑΟΚ Π. 2-1

Στις Καμάρες ο Αχιλλέας ζήτησε πέναλτι στο 5΄ σε μαρκάρισμα πάνω στο Γιαννόπουλο και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο διαιτητής Δανιήλ καταλόγισε την εσχάτη των ποινών στο 14΄, αλλά ο Καυγάς αστόχησε. Λίγο αργότερα ο ίδιος έχασε ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον Αχιλλέα και γρήγορα τον μιμήθηκε ο Μητρόπουλος. Ο τελευταίος βρήκε τελικά δίχτυα σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 36΄, ενώ σκόραρε και στο β΄ ημίχρονο ύστερα από την κάθετη πάσα του Καυγά στο 68΄.
Ο ΠΑΟΚ Π. που δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Γκανατσούλα, μείωσε στο 92΄ με τον Γιαννούλη.
Η διοίκηση του Αχιλλέα και οι ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν τη νίκη στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Αδρασκέλα (Σκόρδα), που έφυγε από την ζωή την περασμένη εβδομάδα.
Αχιλλέας: Γκανατσούλας, Σαλάι, Παπασπυρόπουλος, Ραμπαβίλας, Γεωργακόπουλος, Μούκας, Καυγάς, Ζαρκάδας (65΄ Πέττας), Ντακούλιας, Μητρόπουλος (90΄ Σακκάς), Γιαννόπουλος (86΄ Κοντογιάννης).

Αστέρας Τέμενης – Φλόγα Ροδιάς 1-0

Στο γκολ θα κρινόταν το παιχνίδι της Τέμενης, μετά την ισορροπία δυνάμεων που παρουσίασαν οι δυο ομάδες.
Ο γηπεδούχος Αστέρας ευτύχησε να πανηγυρίσει τη νίκη με το γκολ του Φιλήμονα Μακρυγιαννάκη στο 89΄, ύστερα από σύγχυση στην περιοχή του Λαουρδέκη.
Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Ρότσκας, Χριστοδουλόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Όλσι (62΄ Αγγελόπουλος), Βλάχος (90΄ Γκιόκα), Μακρυγιαννάκης, Λαλιώτης, Δαλιάνης, Μανίκας (78΄ Κουμπέτσος).
Φλόγα Ροδιάς: Λαουρδέκης, Κατσαούνης, Νικολακόπουλος, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Μαραγκός, Αγγελόπουλος (78΄ Τσερεντζούλιας), Αλεξόπουλος (72΄ Θεοδωρόπουλος), Α. Λιακόπουλος, Μπαντούνας, Χριστόπουλος.

 

Ζαβλάνι – ΑΕ Αιγίου 2-0

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση η ΑΕ Αιγίου, ήταν μέσα στο παιχνίδι με το Ζαβλάνι. Το γκολ πέναλτι του Ευθυμιόπουλου στο 57΄, χάλασε ακόμα περισσότερο την εικόνα της Αιγιώτικης ομάδας, που γνώρισε τελικά την ήττα. Το 2-0 για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε στο 68΄ ο Ιωάννου.
ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Μεντζελόπουλος, Σ. Ραμπούσγια, Κόλα (88΄ Λιάκος), Μάλλιος (78΄ Τσέλιος), Ψηλός (57΄ Δ. Ραμπούσγια), Μαρής, Δημόπουλος, Τσέντζος, Α. Αιντίν (78΄ Κ. Δημόπουλος) , Μπάσα.

Απόλλων Αιγίου – Δρέπανο 0-4

Με πολλές απουσίες στη σύνθεσή του ο Απόλλων, δεν ήταν σε θέση να πάρει θετικό αποτέλεσμα από το Δρέπανο.
Ο Καμηνιώτης άνοιξε το σκορ στο 12΄ και ο Τσοτσόλης το διπλασίασε για τους φιλοξενούμενους στο 38΄ με πέναλτι που χρεώθηκε στον Τρακαδά.
Στο β΄ ημίχρονο το Δρέπανο είχε άλλα δυο γκολ με τον Χρυσανθόπουλο στο 56΄ και με πέναλτι (χέρι στον Τρακαδά) του Καμηνιώτη στο 68΄.
Απόλλων Αιγίου: Βουλιέρης, Κατσαρός, Λιακόπουλος, Ραυτόπουλος, Τρακαδάς, Τίτο, Χούσος, Τσούνης (64΄ Αντ. Μητσόπουλος), Λαλόσι (72΄ Αθ. Μητσόπουλος, Μαρής, Δημόπουλος (46΄ Χριστόπουλος).

Αυτόνομη – Φοίνικας / Ζήρια 1-6

Παράσταση για ένα ρόλο έδωσε απέναντι στην Αυτόνομη ο Φοίνικας / Ζήρια. Η ομάδα του Δημήτρη Ψυχογιάννη προηγήθηκε από το 5΄ με τον Κορδοτό και ακολούθησαν τα γκολ των Λούλια στο 16΄, του Ψυχογιάννη στο 43΄ και του Τέρπου στο 45΄, για να ολοκληρώσει το ημίχρονο προηγούμενη 4-0.
Τα γκολ για τον Φοίνικα / Ζήρια συνεχίστηκαν στο 72΄ με τον Τζελάι και στο 79΄ με τον Τέρπο (1-6), αφού νωρίτερα η Αυτόνομη είχε σκοράρει για το 1-5 με τον Χικμετιάν στο 75΄.
Φοίνικας / Ζήρια: Ξενόφως, Τσάκουλης, Ζαντέγια, Μηλιάκης (46΄ Ζούδιος), Μιχαλόπουλος, Καραμπούλας, Γλωσσίδης (52΄ Αναστόπουλος), Ψυχογιάννης, Λούλια (52΄ Καρέλης), Τέρπος, Κορδοτός (58΄ Τζελάι).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Απόλλων Αιγ. – Δρέπανο 0-4
12΄ 68΄ πεν. Καμηνιώτης, 38΄ πεν.Τσοτσόλης, 56΄ Χρυσανθόπουλος
Αχιλλέας Καμ. – ΠΑΟΚ Π. 2-1
36΄ 68΄ Μητρόπουλος – 92΄ Γιαννούλης
Απόλλων Εγλ.– Παν./Αχιλλέας 2-2
51΄ πεν. Μπαλάσης, 89΄ Σαριδάκης – 20΄ Δεπούντης -48΄ Θεοδωρακόπουλος. Κόκκινη 73΄ Παντελής (Απόλλων Εγλ.)
Αργυρά – Πετεινοί 1-0 73’ Ταραβήρας
Ζαβλάνι – ΑΕ Αιγίου 2-0
57΄ πεν. Ευθυμιόπουλος, 68΄ Ιωάννου
Αστέρας Τεμ. – Φλόγα 1-0 89΄ Φιλ. Μακρυγιαννάκης
Αυτόνομη–Φοίνικας/Ζήρια 1-6
75΄ Χικμετιάν – 5΄ Κορδοτός, 16΄ Λούλια, 43΄ Ψυχογιάννης, 45΄ 79΄ Τέρπος, 72΄ Τζελάι
Ρεπό η Άβυθος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr