background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Το Δρέπανο 3-1 την Άβυθο

ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Στο ένα από τα δυο παιχνίδια που εκκρεμούν στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, το Δρέπανο νίκησε χθες 3-1 την Άβυθο και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το άλλο παιχνίδι που εκκρεμεί είναι ανάμεσα στον Φοίνικα / Ζήρια και τον Απόλλωνα Εγλυκάδας, το οποίο και ορίστηκε για τις 16 Μαρτίου.
Με 3 γκολ από το α΄ ημίχρονο το Δρέπανο πήρε προβάδισμα νίκης απέναντι στην Άβυθο στο γήπεδο του Ρίου. Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος άνοιξε το σκορ στο 16΄ για να ακολουθήσουν ακόμα δυο γκολ στο τελευταίο 5λεπτο του ημιχρόνου. Ο Τσοτσόλης στο 41΄ το 2-0 και ο Καμηνιώτης στο 44΄ το 3-0 από πάσα του νεοαποκτηθέντα Διονύση Ζαφειρόπουλου.
Η Άβυθος μείωσε την διαφορά 1-3 με γκολ από τον Πολυχρονόπουλο στο 89΄.

Δρέπανο: Καρέλας, Κούβελας, Κωνσταντίν (78΄ Λεγάκης), Χαλκιόπουλος (61΄ Δημάκης), Μπουρνάκας, Γεωργίου (85΄ Τσιαπάς), Δ. Ζαφειρόπουλος, Τσοτσόλης, Καμηνιώτης, Μ. Ζαφειρόπουλος (85΄ Αθανασόπουλος), Καττές (61΄ Θεοδωρόπουλος).

Άβυθος: Χατζηάι, Παπαγεωργίου, Χριστόπουλος, Μακρής, Παπαδιονυσίου (66΄ Αυλωνίτης), Μπιρμπίλης (46΄ Μούτσα), ευθυμίου, Κανάγιας, Λυμπέρης (76΄ Αγγελόπουλος), Γκοτσόπουλος, Πολυχρονόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr