background img
banner
banner

Συλλαλητήριο στο κέντρο του Αιγίου την Πέμπτη το απόγευμα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

Την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου για την Υγεία αποφάσισαν οι φορείς που συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου, κατόπιν πρόσκλησης του Σωματείου Οικοδόμων Αιγίου, δεδομένων των ελλείψεων του συστήματος δημόσιας Υγείας, των απολύσεων 27 συμβασιούχων του Νοσοκομείου Αιγίου, αλλά και λόγω των διώξεων υγειονομικών συνδικαλιστών.

Συγκεκριμένα, εργατικά σωματεία της περιοχής διαμαρτύρονται για τη δίωξη στον υγειονομικό υπάλληλο του Νοσοκομείου Αιγίου Αποστόλη Ασπρούκο, και βέβαια συνεχίζουν να αντιδρούν στην υποστελέχωση νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας, τη στιγμή που ο covid-19 «καλπάζει» και στην Αιγιάλεια.

Στο κάλεσμα του Σωματείου Οικοδόμων ανταποκρίθηκαν εργαζόμενοι υπό απόλυση του Νοσοκομείου οι οποίοι έχουν υπογράψει συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου που λήγουν στις 31 Μαρτίου, εργαζόμενοι του νοσοκομείου που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας μη έχοντας κάνει τα εμβόλια, καθώς επίσης, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας», ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιγιαλείας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιγιαλείας και η Β΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας.

Αποφάσισαν έτσι την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου για την Υγεία, την Πέμπτη 24 Μαρτίου το απόγευμα, στην Τρίγωνη Πλατεία Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr