background img
banner
banner

«Έλαμψε» η οδός Ψαρών!

ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΦΩΤΑ ΤΥΠΟΥ LED ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Νέα όψη έχει αποκτήσει η δυτική πλευρά της λιμενικής ζώνης του Αιγίου, μετά την εγκατάσταση στύλων με φωτιστικά τύπου led που κάνουν τη… νύχτα μέρα. Σε συνδυασμό και με τον καλλωπισμό του εξωτερικού χώρου του Πολύκεντρου, αλλάζουν άρδην την εικόνα, καθιστώντας ελκυστικό και αυτό το σημείο της πόλης.

Η εγκατάσταση έγινε από το Πολύκεντρο μέχρι τον Ναυτικό Όμιλο, με μέριμνα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας και σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του, Βασίλη Χριστόπουλου, ΄΄σχεδιάζουμε πριν το καλοκαίρι να προχωρήσουμε με ανάλογο φωτισμό και στην ανατολική πλευρά, στην οδό Ποσειδώνος, δηλαδή από το παλιό λιμεναρχείο ως τον Ι.Ν.Ο.Α.΄΄.
Σύμφωνα με τον κ. Χριστόπουλο ΄΄εδώ και πολλά χρόνια ο φωτισμός της οδού Ψαρών ήταν ανεπαρκής. Αποφασίσαμε έτσι να τοποθετηθούν ψηλοί πυλώνες όπως και στο νέο λιμάνι, ώστε να φωτιστεί και να αναβαθμιστεί το σημείο αυτό και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό΄΄.

Να σημειωθεί ότι η παρέμβαση στην Ψαρών είχε κόστος περί τις 23.000€. Είχε προηγηθεί η Τεχνική Έκθεση του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων, του δήμου Αιγιαλείας. Η δαπάνη καλύφθηκε από ιδίους πόρους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr