background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πρώτη επίθεση η Αιγείρα / Ακράτα

ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ ανόδου στην Α΄ κατηγορία, με το Πάτραι να πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλήματος για 3η φορά στην ιστορία του. Οι προηγούμενες πρωτιές ήταν το 1968 και το 1974. Μερίδιο σε αυτή την μεγάλη επιτυχία του Πάτραι έχει και ο προπονητής Σταμάτης Σαρρής, που πέρασε στην ομάδα του τον χαρακτήρα του νικητή, αλλά και πρωτοκλασάτοι παίκτες όπως ο Γραμματικόπουλος που πέτυχε 5 γκολ, ενώ άνετα μπορεί να ξεχωρίζει και σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Πλέον στο Πάτραι λογαριάζουν να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέχρι τις 8 Μαΐου, που ξεκινούν τα παιχνίδια μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Αν τα καταφέρει θα αποτελέσει τον μοναδικό εκπρόσωπο του νομού μας στην Γ΄ Εθνικής της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Πολυτέλεια ο Μητρόπουλος στην Αιγείρα / Ακράτα

Με πολλούς αγώνες και διακρίσεις από τα σαλόνια της Α΄ Εθνικής, ο Παύλος Μητρόπουλος αποτελεί ότι πολυτιμότερο διαθέτει η Αιγείρα / Ακράτα στο έμψυχο υλικό της. Ο Αιγιώτης μέσος προτιμά να μιλά μέσα στο γήπεδο με την προσφορά του στους αγώνες της ομάδας του, κερδίζοντας τον σεβασμό από συμπαίκτες και αντιπάλους, το χειροκρότημα από όλους τους φιλάθλους.
Η ποιότητα που διαθέτει τον κάνει ξεχωριστό στα δύσκολα, όπως συνέβη άλλωστε και στα play off, από τα οποία εξήλθε πρώτος σκόρερ.
Μάλιστα την πρωτιά στα γκολ κέρδισε η Αιγείρα / Ακράτα σημειώνοντας συνολικά 23 γκολ σε 8 αγώνες, που σημαίνει τρία γκολ μ.ο. σε κάθε παιχνίδι. Στα 23 γκολ έφτασε επίσης και ο Άρης Πατρών.

Οι σκόρερς στα play off της Α΄ κατηγορίας
8 γκολ: Π. Μητρόπουλος (Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας)
7 γκολ: Γκάτσης (Θύελλα Π.)
6 γκολ: Λαζανάς (Αχαϊκή)
5 γκολ: Κατσίγιαννης (Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας), Γραμματικόπουλος, Δημητρακόπουλος (Α.Π.Σ. Πάτραι)
4 γκολ: Σπανός (Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας), Κούρτης, Αγγελής (Άρης Π.), Σπανός (Αγ. Βασίλειος), Καρέλας (Νίκη)
3 γκολ: Αγριμάκης (Α.Π.Σ. Πάτραι), Μεντζελόπουλος, Κωστής (Άρης Π.), Αντωνόπουλος (Νίκη), Νιφορόπουλος (Πανμοβριακός), Νίκας (Δόξα Παραλίας), Παναγιωτόπουλος (Αγ. Βασίλειος)
2 γκολ: Μαγγίνας (Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας), Δ. Νικολόπουλος, Τσότρας (Θύελλα Π.), Φωτόπουλος, Στάμος (Δόξα Παραλίας), Κλουκίνας (Αετός Π.), Στειακάκης, Λυμπέρης (Άρης Π.), Διαμαντόπουλος, Καϊμακάς, (Νίκη), Ντόμας, Σταυριανόπουλος (Αγ. Βασίλειος), Αναγνώστου (Ατρόμητος Π.), Μπουρλάκης (Αχαϊκή)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr