background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ – Α1 ΕΣΚΑ-Η: Κεραυνός – Παναχαϊκός απόψε στις 8.30 στο κλειστό του Αιγίου

ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΣΚΑ-Η

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για ολοκληρωθεί το φετινό συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Κεραυνός Αιγίου χάνει και τη δεύτερη θέση, παρόλο που πριν από ένα μήνα φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Σήμερα διεξάγεται η 21η και προτελευταία αγωνιστική με την Αιγιώτικη ομάδα να υποδέχεται στις 8.30 τον Παναχαϊκό ενώ η πρωτοπόρος Γαλήνη φιλοξενεί την ΕΑΠ και ο δεύτερος της βαθμολογίας Έσπερος ΑΟΠΑ υποδέχεται τον ΑΣ Αραχωβιτίκων. Σε περίπτωση που “στραβοπατήσει” σε ένα από τα δύο ματς η Γαλήνη (τελευταία αγωνιστική παίζει με την Απολλωνιάδα) και ο Έσπερος κάνει το “2 στα 2” θα είναι αυτός που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα καθώς υπερέχει σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Την τελευταία αγωνιστική ο Κεραυνός παίζει στην Πάτρα με την καταδικασμένη Νίκη Προαστίου και ο Έσπερος ΑΟΠΑ εκτός έδρας με την ΕΑΠ.

Στα δύο παιχνίδια που εκκρεμούσαν και έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, ο Έσπερος ΑΟΠΑ νίκησε δύσκολα στο κλειστό της ΕΑΠ την ομώνυμη ομάδα με 69-67 και ο Προμηθέας 2014 επικράτησε 59-49 του Παναχαϊκού.

Το σημερινό πρόγραμμα

18.00 ΝΕΠ – Απολλωνιάδα
20.00 Γαλήνη – ΕΑΠ
20.00 ΣΕΦΑ Ανδραβίδας – Ολυμπιάδα
20.30 Κεραυνός – Παναχαϊκός
21.00 Έσπερος ΑΟΠΑ – ΑΣ Αραχωβιτίκων
21.30 Προμηθέας 2014 – Νίκη Προαστίου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr