background img
banner
banner

Νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Αθλητικό Όμιλο Νέο Σαλμενίκο

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ!

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο για την ανάδειξη των θέσεων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και των αντιπρόσωπων στην Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας, όπου διεξήχθησαν στο γραφείο του συλλόγου Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Νέο Σαλμενίκο.

Ο πλειοψηφών Αθανάσιος Μπαλτουμάς συγκάλεσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για να ξεκινήσει η λειτουργία του. Για το Δ.Σ. εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων που έλαβαν οι: Αθανάσιος Μπαλτουμάς, Ευαγγελία Ντερντέ, Δημήτριος Μπαλτουμάς, Θεοδώρα Πετρούτσου, Κων/νος Κούτρας. Αναπληρωματικοί ΔΣ: Γεώργιος Τρίγκας, Γεώργιος Σανδραβέλης, Θεοφάνης Πανουργιάς. Για την Ομοσπονδία συλλόγων Αιγιαλείας ανανεώθηκαν ήδη υπάρχοντες αντιπρόσωποι. Σταύρος Καραδημητρόπουλος, Αθανάσιος Μπαλτουμάς, Ευαγγελία Ντερντέ.

Σε κλίμα συναίνεσης και ομοψυχίας το νέο διοικητικό συμβούλιο διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος Αθανάσιος Μπαλτουμάς,

Αντιπρόεδρος Θεοδώρα Πετρούτσου,

Γενική Γραμματέας Ευαγγελία Ντερντέ,

Ταμίας Δημήτριος Μπαλτουμάς,

Έφορος δημόσιων Σχέσεων και Επ/νιας Κων/νος Κούτρας.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που βοήθησαν και βοηθούν πάντα το χωριό και κάνει γνωστό πως τα μέλη του συλλόγου για πρώτη φορά διπλασιαστήκαν. Παράλληλα, σημειώνει: ΄΄Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει από την ίδρυση του το 1996 , για ανάπτυξη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Νέου Σαλμενίκου, έχοντας πάντα ως κεντρική ιδέα τον εθελοντισμό και την αγάπη προς το περιβάλλον. Σας ευχαριστούμε!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr