background img
banner
banner

Συνεχίζουν έξι από την περυσινή ομάδα | ΦΩΤΟ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΕΙΡΑΣ / ΑΚΡΑΤΑΣ

Στο σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας οραματίζονται μια ακόμα επιτυχημένη όπως η περυσινή σεζόν και για το νέο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, που θα ξεκινήσει στις 24-25 Σεπτεμβρίου. Έτσι σε προτεραιότητα βρίσκονται οι ανανεώσεις παικτών από τον περυσινό βασικό κορμό και οι μεταγραφές έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν επάξια τη νέα ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας.

Οι σίγουροι από την περυσινή σεζόν

Μετά τον Δημήτρη Μαγγίνα που με την συνέντευξή του στο protionline.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) είχε δηλώσει την απόφασή του να παραμείνει στην Αιγείρα / Ακράτα, μέχρι τώρα τον έχουν ακολουθήσει ο Χρήστος Οικονόμου, ο Γιώργος Κυρίκος, ο Μίλτος Καλέλλη, ο Άλκης Τσούρας και ο Νίκος Τσίμπιτσης. Ο τελευταίος που δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή Φίλιππο Σχοινά, μετά την έναρξη συνεργασίας του πρώην προπονητή του με τον Παναιγιάλειο, δεν έχει πλέον κανένα πρόβλημα για να παραμείνει στην ομάδα κάτω από τις οδηγίες πλέον του Λεωνίδα Κατσαρέλια. Για τους μέχρι τώρα παραμένοντες η διοίκηση της ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας ανακοίνωσε: «Είναι κάποιοι παίκτες που θα θέλαμε να αγωνίζονται στην ομάδα μας για… πάντα. Είναι η ψυχή και η κινητήρια δύναμη μας αφού γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ και όταν φοράνε τη φανέλα της Ένωσης νιώθουν και νιώθουμε διαφορετικά!

Συνεχίζουν λοιπόν και θα τα δώσουν όλα όπως κάθε χρόνο. Να είστε γεροί και υγιείς και οι επιτυχίες δεν είναι άπιαστο όνειρο, το αποδείξατε την προηγούμενη χρονιά!»

Στο περίμενε για τις ελευθέρες

Η ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας έχει «κλείσει» έναν επιθετικό, τον οποίο θα ανακοινώσει όταν δοθούν οι ελευθέρες των ποδοσφαιριστών στην διάθεση των σωματείων. Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται σε κάποιες αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στην τιμή, καθώς και στον τρόπο που θα παραλαμβάνουν τα σωματεία το συγκεκριμένο έντυπο, αφού έχει γίνει πρόταση να λειτουργήσουν με ηλεκτρονικό σύστημα. Όσον αφορά την τιμή, αυτή περίπου θα κυμαίνεται στα 40 ευρώ η 4ετία.

Χάλασε του Καλλιακμάνη

Η πρόταση που έγινε από την ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας στον τερματοφύλακα Γιάννη Καλλιακμάνη, ενώ ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις συνεργασίας, δεν είχε αίσιο τέλος. Το πρόβλημα με τον πρώην μελανόλευκο πορτιέρο, είναι ότι δεν του ταιριάζουν οι ώρες με τις επαγγελματικές του ασχολίες.

Όμως ακόμα και αν επιστρέψει από το Δερβένι που έλυσε την συνεργασία του ο τερματοφύλακας Ανδρέας Βασιλακόπουλος που κατάγεται από την Ακράτα και έχει παίξει αγωνιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν με την ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας, δεν παύει η αναζήτηση για έναν ακόμα τερματοφύλακα, αφού είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσει ο Δημήτρης Λεπενιώτης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr