background img
banner
banner

Συμπαράσταση στον συνδικαλιστή που διώκεται διότι συμμετείχε σε κινητοποίηση

ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΙΓΙΟΥ

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Αιγίου καταδικάζει απερίφραστα την κλήτευση σε δίκη του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων. Ο συνδικαλιστής διώκεται επειδή συμμετείχε σε κινητοποίηση για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας πριν τρία χρόνια.

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Σωματείου αναφέρει: ΄΄Ο συνάδελφος Βάλσαμος Συρίγος έκανε το τρομερό λάθος να συμμετάσχει σε κινητοποίηση για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας τον Οκτώβριο του 2019. Θεωρούμε την κλήτευση του συναδέλφου απαράδεκτη αναίσχυντη και εκατό τις εκατό τρομοκρατική. Οι κυβερνήσεις μάς θέλουν στο σπίτι στον καναπέ μας και να μην μιλάμε για τίποτα. Θέλουν να δεχόμαστε όλες τις αντεργατικές τους αποφάσεις αδιαμαρτύρητα. Θέλουν οι τράπεζες να παίρνουν τα σπίτια μας κι εμείς απλά να το δεχόμαστε. Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Αιγίου καλεί όλους τους οικοδόμους να ξεσηκωθούν απέναντι στην τρομοκρατία των εργαζομένων. Συνάδελφοι να είστε σίγουροι χωρίς συμμετοχή σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε σπίτια ούτε καναπέδες΄΄.

Καταλήγει δε με τα εξής: ΄΄Δηλώνουμε «παρών» και συμπαραστεκόμαστε στον συνάδελφο Βάλσαμο Συρίγο και σε όλους τους εργαζόμενους που διώκονται επειδή απλά είναι ενάντια στην κυβερνητική αφαίμαξη΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr