background img
banner
banner

Νεκρός 42χρονος Αιγιώτης πατέρας τριών παιδιών

ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ… ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ

Ένα θλιβερό περιστατικό που βύθισε στο πένθος όλη την τοπική κοινωνία, συνέβη περίπου στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου, στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Ιωάννη Βασιλειάδη (Περιμετρική) στην Καλλιθέα. Στο τροχαίο δυστύχημα, έχασε τη ζωή του ο Αθανάσιος Μιχαλόπουλος 42 ετών από το Αίγιο, όταν προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα 43 ετών. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο δικυκλιστής χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του και αφού προσέκρουσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, εκτινάχθηκε για πολλά μέτρα από το σημείο της σύγκρουσης, υφιστάμενος κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασίματα σε όλο του το σώμα.

Έχασε τη μάχη με την ζωή κατά την διακομιδή του στο ΓΝΑΑ Αιγίου

Ο 42χρονος, ο οποίος δεν φορούσε κράνος, 20 λεπτά μετά το περιστατικό και μεταφερόμενος από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που βρέθηκε σε πάρα πολύ σύντομο χρόνο στο σημείο, έχασε την μάχη με τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη φίλους, συγγενείς, αλλά και τους δεκάδες περαστικούς που βρέθηκαν τυχαία στο σημείο. Ο άτυχος άνδρας, που είναι πατέρας τριών παιδιών, χτύπησε στο πίσω φτερό του αυτοκινήτου της 43χρονης η οποία ετοιμαζόταν να στρίψει και η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν μεγάλη.

Τέλος, να επισημανθεί ότι η 43χρονη συνελήφθη ως υπαίτια του δυστυχήματος, όμως κατόπιν εισαγγελικής εντολής αφέθηκε ελεύθερη, μέχρι να οριστεί δικάσιμος. Στο σημείο υπήρξαν δεκάδες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό, με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να ειδοποιηθεί σχεδόν άμεσα, ενώ κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή λόγω των εκτεταμένων τραυμάτων του, από την πρόσκρουση στο οδόστρωμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr