background img
banner
banner

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τρεις εκπρόσωποί μας στην πρώτη πεντάδα

Και για αυτή την αγωνιστική σεζόν οι ομάδες της περιοχής μας στον όμιλο Αιγίου της Β΄ κατηγορίας διατηρήθηκαν στις επτά, με την διαφορά ότι την περασμένη σεζόν ήσαν όλες από την Αιγιάλεια, τώρα είναι 6 από την Αιγιάλεια και μια από τα Καλάβρυτα, η ΑΕΚ, ύστερα από τον υποβιβασμό της από την Α΄ κατηγορία.

Ποια είναι τα πρώτα μηνύματα από τις ομάδες μας

Έχουμε διανύσει περίπου το ¼ του πρωταθλήματος στον όμιλο Αιγίου της Β΄ κατηγορίας καμαρώνουν στην κορυφή του Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων.
Οι δυο πρωτοπόροι έχουν αποδείξει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ότι δεν βρίσκονται τυχαία εκεί, όπως επίσης ότι μπορούν να κρατηθούν στα ψηλά χωρίς να …ζαλίζονται μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, λαμβάνοντας τα βαθμολογικά οφέλη που αναφέρονται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Στην 5άδα και ο Φοίνικας / Ζήρια …χωράει και ο Αστέρας

Την αυτόματη άνοδο κερδίζει ο πρωταθλητής του ομίλου, τον οποίο θα ακολουθήσει ακόμα ένα σωματείο από την πρώτη 5άδα στην Α΄ κατηγορία.
Θα παίξουν οι θέσεις 2-5 και η καλύτερη ομάδα θα αποτελέσει την 2η που θα κερδίσει την άνοδο. Όσο δηλαδή περισσότερες ομάδες της περιοχής μας βρίσκονται στην πρώτη 5άδα, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι πιθανότητες να ανέλθουν δυο σωματεία μας στην Α΄ κατηγορία, εκεί όπου θέλουμε να υπάρχει δυνατή φωνή και εκπροσώπηση από Αιγιάλεια και Καλάβρυτα.
Μετά την Θύελλα και την ΑΕ Καλαβρύτων βρίσκεται στην πρώτη 5άδα και ο Φοίνικας / Ζήρια, ενώ μπορεί να προστεθεί ακόμα και ο Αστέρας Τέμενης, που έχει παιχνίδι λιγότερο στην έδρα του με την Φλόγα Ροδιάς. Αν ο Αστέρας κερδίσει την Φλόγα την ερχόμενη Τετάρτη, τότε αναρριχάται στην 4η θέση με 12 βαθμούς.

Καθυστερούν στην βαθμολογία: Φλόγα, ΑΕ Αιγίου και Αχιλλέας

Καθυσηχαστική ήταν η ΑΕ Αιγίου με την απόδοσή της και τη νίκη της στο παιχνίδι με τον Αετό Ρίου. Έκανε την πρώτη της νίκη απέναντι από τον Αετό Ρίου που συμπεριλαμβάνεται στις υποψηφιότητες για την άνοδο και μετά την υπέροχη αγωνιστική της συμπεριφορά, περιμένουν πολλά πλέον από την ΑΕ Αιγίου, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και φίλαθλος κόσμος.
Αντίθετα με τον Αχιλλέα Καμαρών που έχει να παρουσιάσει μια νίκη και δυο ισοπαλίες, με ορατή όμως την ανάγκη ενίσχυσης στην ομάδα, αλλά και περιθώρια χρόνου σε προετοιμασία, αφού η ομάδα των Καμαρών καθυστέρησε χαρακτηριστικά να μπει στον αγωνιστικό στίβο.

Στην Φλόγα Ροδιάς υπάρχει αρκετά καλό έμψυχο υλικό, μόνο που οι παίκτες βασανίζονται με τις περάλληλες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, παίρνουν αρκετές απουσίες στις προπονήσεις, βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο την έλλειψη προετοιμασίας.

Στις 7 και 8/01 το αγωνιστικό ραντεβού της Β΄ κατηγορίας

Η Β΄ κατηγορία επιστρέφει στην επίσημη αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε θα έχει πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/12 το εξ’ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τέμενης και την Φλόγα Ροδιάς.

Φιλικοί αγώνες Μικτών ομάδων

Τετάρτη και Πέμπτη (28-29/12)
Από την ΕΠΣ Αχαΐας καλούνται οι ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων Κ16 και Κ14 για φιλικούς αγώνες το διήμερο 28 και 29 Ιανουαρίου.
Από την Θύελλα Αιγίου κλήθηκαν οι: Β. Θεοφανόπουλος, Σπ. Θεοφανόπουλος και Μυλωνάς στην Κ16, καθώς επίσης οι: Γιάννης Παπακωνσταντίνου και Ανδρέας Βιανέλο για την Κ14.
Από την ΑΕ Αιγίου ο Σωτήρης Μούζος, από τον Απόλλωνα Αιγίου ο Ανδρέας Παλαιολογόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr