background img
banner
banner

Προσφορά αγάπης από το Σωματείο Εργαζομένων 3Ε Αιγίου

ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Ένα από τα πιο δραστήρια σωματεία εργαζομένων σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, είναι το Σωματείο Εργαζομένων 3Ε Αιγίου, το οποίο, εκτός από το να προασπίζεται τα συμφέροντα των μελών του- εργαζόμενων της τοπικής μονάδας που λειτουργεί στην Τέμενη Αιγίου, πραγματοποιεί δράσεις και για την ενίσχυση της κοινωνίας της Αιγιάλειας ευρύτερα.
΄΄Ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στην τοπική κοινωνία, άρα είναι επόμενο να έχουμε μία έγνοια παραπάνω για τους ανθρώπους της΄΄, σχολίασε στo protionline.gr ο μακροβιότερος πρόεδρος σωματείου εργαζομένων της 3Ε, Σταύρος Λειβαδίτης. Να σημειωθεί ότι το σωματείο απαριθμεί σήμερα 70 μέλη.

Ο επί 24 χρόνια πρόεδρος, αναφέρθηκε στις δράσεις που προγραμματίζονται και εν όψει εορτών, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, όπου το Σωματείο προσέφερε το γεύμα που παρατέθηκε από το «Στέκι της Αγάπης» που λειτουργεί στην οδό Μελετοπούλων από την Ιερά Μητρόπολη. Η προσφορά του Σωματείου προς την Ιερά Μητρόπολη, με σκοπό να δοθεί το γεύμα για τους άπορους πολίτες, ανέρχεται σε 200 μερίδες φαγητό. Όπως εξηγεί ο κ. Λειβαδίτης, ΄΄κάθε χρόνο προσφέρουμε γεύματα… αγάπης στους συνανθρώπους μας. Φέτος αυτά θα είναι δύο. Το ένα την Πέμπτη και το άλλο μετά τις γιορτές. Επίσης, θα διατεθούν συνδυαστικά και οι δωροεπιταγές προς τα μέλη του σωματείου μας΄΄.

Δώρα για τα παιδιά

΄΄Παράλληλα΄΄, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Σωματείου, ΄΄προχωρήσαμε και στην αγορά δώρων για όλα τα παιδιά των συναδέλφων και όχι μόνο των μελών του Σωματείου αλλά και των προϊστάμενων, γιατί τα παιδιά είναι πάνω απ’ όλα! Δεν πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη από τα παλιά χρόνια γιορτή μας λόγω covid, ωστόσο τα δώρα έφτασαν εκεί που έπρεπε. Ευελπιστούμε του χρόνου να επαναφέρουμε τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά΄΄.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λειβαδίτης είναι και εργασιακός σύμβουλος (εξελέγη πριν δύο μήνες) EWH Select Committee στο συμβούλιο που ρυθμίζει τις καταστάσεις για την Coca Cola σε 27 χώρες και βέβαια και αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αιγίου.

Δράσεις πάντως, όπως αποκάλυψε, για τα παιδιά, προετοιμάζει και η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου με χειροτεχνίες στις 23 και 28 Δεκεμβρίου, εκεί όπου το Σωματείο εξασφάλισε από την 3Ε, αναψυκτικά και νερά, ως χορηγία.

Οι εκδρομές

Τέλος, το Σωματείο Εργαζομένων 3Ε δεν εγκαταλείπει και τη συνήθεια των εκδρομών. Άλλωστε ήταν το πρώτο που ταξίδεψε στο εξωτερικό για τέσσερις ημέρες, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας πριν από έντεκα χρόνια. Και φέτος όμως η εκδρομή του στην Καλαμάτα πριν λίγο καιρό, κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις σε μέλη και φίλους του!

Στην κοινωνική δράση του Σωματείου Εργαζομένων 3Ε Αιγίου εντάσσεται και η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε, στον χώρο του εργοστασίου, με πρωτοβουλία της διοίκησης του Σωματείου. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως ικανοποιητικό καθώς πολλοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να ενισχύσουν τον συνάνθρωπο πάσχοντα. Επιπλέον, την ίδια στιγμή, πραγματοποιήθηκε και λήψη δειγμάτων μυελού των οστών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr