background img
banner
banner

Στοχευμένοι έλεγχοι σε καταυλισμούς ρομά και 13 συλλήψεις

ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

«Χτύπημα» στην παραβατικότητα κατάφεραν οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας που πραγματοποίησαν εκτεταμένη επιχείρηση ελέγχων σε καταυλισμούς ρομά της περιοχής. Συνολικά, προχώρησαν σε 13 συλλήψεις ατόμων που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κλοπή κι άλλες μορφές παραβατικότητας.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στους καταυλισμούς Αγ. Κωνσταντίνου, Σελινούντα, Ροδοδάφνης και Προβοδού Καμαρών.

Συνολικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ελέγχθηκαν 95 άτομα και 54 οχήματα, παρουσία δικαστικού λειτουργού. Οι περισσότερες συλλήψεις, οι οκτώ συγκεκριμένα, έγιναν για ρευματοκλοπές καθώς και κατά περίπτωση, για ναρκωτικά, παραβάσεις Κ.Ο.Κ., παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και μη έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Συνολικά, συνελήφθησαν επτά άτομα για κλοπές, ένα για κλοπή και για νομοθεσία περί ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκαν, ένα για καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε εις βάρος του για φυλάκιση τριών ετών, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ένα άτομο γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης επτά μηνών για κλοπή, ένας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και δύο για μη έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Επίσης, από την επιχείρηση της Ασφάλειας, εξιχνιάστηκε και κλοπή καθώς σε σπίτι βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο που είχε αφαιρεθεί πριν λίγες ημέρες…

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr