background img
banner
banner

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παραμένει «σημαιοφόρος» η Θύελλα 6-3 το Α. Καστρίτσι

ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ 4-2 ΤΟΝ ΑΕΤΟ – ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 3-2 ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Με τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Θύελλα Αιγίου σημείωσε έξι γκολ (6-3) στο Ρίο απέναντι στο Α. Καστρίτσι και διατηρείται με το απόλυτο βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ακολουθεί σταθερά η ΑΕ Καλαβρύτων, που έμεινε με παίκτη λιγότερο και χρειάστηκε το γκολ του Σταύρου Τσαβαλά στο 79΄ (3-2), για να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλή Πατρών. Σπουδαίο παιχνίδι και πρώτη νίκη για την ΑΕ Αιγίου, που ξέσπασε στον Αετό Ρίου 4-2, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι αξίζει για περισσότερα πράγματα.
Ο Φοίνικας / Ζήρια εκμεταλλεύτηκε για μια ακόμα φορά την έδρα του (αν και δεν είναι η φυσική του έδρα το γήπεδο Καμαρών), σημειώνοντας την 3η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Επικράτησε 2-0 σε βάρος της Αργυράς και έπιασε 4η θέση.
Μαζί του και το Ζαβλάνι ύστερα από το 2-0 που πέτυχε σε βάρος των Καμαρών και η ΑΕ Αρόης 1-0 τον Δαβουρλή.

Στις 28 Δεκεμβρίου το παιχνίδι Αστέρας – Φλόγα Ροδιάς

Αυτή τη φορά το πρόβλημα με το αριθμητικό μειονέκτημα των διαιτητών, …χτύπησε την πόρτα της Β΄ κατηγορίας. Έπαιξε κανονικά η Γ΄ κατηγορία, ενώ δεν έγινε ένα παιχνίδι από τον 1ο όμιλο της Β΄ και ένα από τον δικό μας τον 2ο.
Συγκεκριμένα δεν ετελέσθη η τοπική αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τέμενης και την Φλόγα Ροδιάς, με το παιχνίδι να ορίζεται για τις 28 τρέχοντος.

Α. Καστρίτσι – Θύελλα Αιγίου 3-6

Η Θύελλα απάντησε άμεσα στο γκολ που σημείωσε στο 6΄ το Α. Καστρίτσι με τον Βασιλείου, ισοφαρίζοντας 1-1 στο 8΄με τον Γιώργο Καραΐνδρο. Το α΄ ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Θύελλα να έχει το προβάδισμα 3-1, με τα γκολ του Δημήτρη Καραΐνδρου στο 25΄ και 40΄.
Τα γκολ των πρωτοπόρων στο β΄ ημίχρονο, πέτυχαν οι Βασίλης Θεοφανόπουλος στο 47΄ και 80΄ και ο Κώστας Θεοφανόπουλος στο 90΄.
Κονταξής (69΄) και Μπαλατής (85΄) μείωσαν για τους γηπεδούχους 2-4 και 3-5 αντίστοιχα.
Στο 53΄ σε διεκδίκηση συγκρούστηκαν στον αέρα Μπουρδουλης και Μυλωνάς και μεταφέρθηκαν για ράμματα στο νοσοκομείο.
Θύελλα: Μεντζελόπουλος, Ραπάι, Ράμμος (64΄ Νικολακόπουλος), Νικολάου (64΄ Τσέλα), Μαρδάς, Διαμαντόπουλος, Θεοφανόπουλος, Μυλωνάς (λ.τ. 55΄ Μουρτίκας), Δ. Καραΐνδρος (46΄ Β. Θεοφανόπουλος), Γ. Καραΐνδρος, Αρβανίτης.

ΑΕ Καλαβρύτων – Ηρακλής Π. 3-2

Με τη φωτιά έπαιξαν τα Καλάβρυτα στο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή που προηγήθηκε στο 5΄ με πέναλτι του Φούντζουλα, ενώ η αποβολή του Ασπρούκου στο 62΄ έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα για να έρθει το γκολ της νίκης από τους γηπεδούχους.
Η ΑΕ Καλαβρύτων αναζήτησε την ισοφάριση με αρκετές επιθετικές ενέργειες στην εστία του Ηρακλή, την βρήκε με τον Γκλαβά στο 35΄ και προηγήθηκε 2-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Μητρόπουλο.
Όταν ο Μπρίνιας ισοφάρισε 2-2 για τον Ηρακλή στο 54΄, ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια ανατροπής του σκορ, μόνο που αυτή τη φορά έγινε με παίκτη λιγότερο, ύστερα από την 2η κίτρινη κάρτα στον Ασπρούκο.
Την λύση έδωσε ο Σταύρος Τσαβαλάς, ο οποίος πέτυχε με κεφαλιά το νικητήριο γκολ στο 79΄, ύστερα από κόρνερ του Σαλάι.
Καλάβρυτα: Παπαδημητρόπουλος, Σαλάι, Ντολάνι (87’ Παπαδόπουλος), Βλάχος, Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς, Κουτρουμάνης (87΄ Ρετζίνο), Μητρόπουλος, Γκλαβάς (52’ Καυγάς) Καλαμαράς (52΄ Αλεξόπουλος), Ασπρούκος

ΑΕ Αιγίου – Αετός Ρίου 4-2

Την ουσία που δεν είχε στα άλλα παιχνίδια βρήκε η ΑΕ Αιγίου απέναντι στον Αετό Ρίου, σημειώνοντας δίκαιη νίκη 4-2, που ήταν και η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα.
Τα πάντα κρίθηκαν στο β΄ ημίχρονο, εκεί που η ΑΕ Αιγίου είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, σημειώνοντας τα γκολ της νίκης, μετά το ισόπαλο 2-2 του α΄ μέρους.
Στο 11΄ ο Χρυσανθόπουλος έβγαλε μια υπέροχη κάθετη στον Αλ. Αϊντίν, που πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα Τσάκα για το 1-0.
Στο 24΄ ο Φουρφουρής έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 37΄ ο Ερ. Αϊντίν ύστερα από ατομική προσπάθεια προσπερνώντας όποιον εύρισκε μπροστά του, κέρδισε πέναλτι από τον Δ. Ζαφειρόπουλο. Το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1 ο Μαραυγάκης.
Το ημίχρονο …χωρούσε ακόμα ένα γκολ, που ήρθε από τον Σούλι και οι ομάδες πήγαν με το 2-2 στα αποδυτήρια, με κάποιες αψιμαχίες στη διαδρομή προς αυτά.
Με δυο όμορφα γκολ από τον Αλ. Αϊντίν στο 63΄ και από τον Π. Δημόπουλο στο 72΄ από την πάσα του Μπούζι.
ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Μεντζελόπουλος, Μαραυγάκης, Κόλα, Τσέλιος, Ερ. Αϊντίν (86΄ Ψηλός), Π. Δημόπουλος (90΄ Τσούνης), Χρυσανθόπουλος, Σανδραβέλης (86΄ Χρονόπουλος), Αλ. Αϊντίν, Μπούζι (90΄ Γεωργακόπουλος).

Φοίνικας / Ζήρια – Αργυρά 2-0

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Φοίνικας / Ζήρια έφτασε στη νίκη με δυο γκολ και χαμένες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Στο 27΄ ο Λούλια πάσαρε στον Ψυχογιάννη για το 1-0.
Το τελικό 2-0 με ατομική ενέργεια και τελείωμα του Λούλια στο 74΄.
Φοίνικας/Ζήρια: Παρίσης, Αγγελάκης, Έργκι, Ραυτόπουλος (63΄ Τσάκουλης), Μηλιάκης, Λούλια (79΄ Τζελάι), Αναστόπουλος (63΄ Χαραλαμπόπουλος), Ψυχογιάννης, Παπακωνσταντίνου (63΄ Νικολάου), Τέρπος (79΄ Α. Παρίσης), Γλωσσίδης

Ζαβλάνι – Αχιλλέας Καμαρών 2-0

Δυο στημένες φάσεις ήταν αρκετές για να δώσουν τη νίκη στο Ζαβλάνι απέναντι στον Αχιλλέα.
Στο 24΄ ο Μπακούρος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 1-0 για τους γηπεδούχους και στο 38΄ ο Καρπάνος με πέναλτι το τελικό 2-0.
Αχιλλέας: Ψαριάδης, Ντακούλιας, Μπαρμπούνης, Ρόζος, Ασημακόπουλος, Ιατρόπουλος, Κανάγιας, Γκόγκος, Παπασπυρόπουλος, Καραμπούλας (70΄ Σακκάς), Πέτσι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr