background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σταθερά στην κορυφή ο Παναιγιάλειος

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ 2-0 ΤΗΣ ΑΕ ΑΙΓΕΙΡΑΣ / ΑΚΡΑΤΑΣ

Δεν είχε πολλές καλές φάσεις το α΄ ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, με τον Παναιγιάλειο να βρίσκει τον τρόπο να ανοίγει το σκορ στο 41΄ με τον Λιάτο, γεγονός που βελτίωσε τους μελανόλευκους, αλλά και την εικόνα του αγώνα, αφού η Αιγείρα / Ακράτα υποχρεώθηκε εκ των πραγμάτων να παίξει πιο ανοιχτά.

Στα 5 γκολ ο Παύλος Λιάτος

Λίγες οι αξιόλογες φάσεις πριν την επίτευξη του τέρματος από τον Λιάτο, που με κεφαλιά από το φάουλ του Μπούνα πέτυχε το 1-0 και έφτασε στα πέντε προσωπικά γκολ.
Νωρίτερα ο Μπούνας αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Βίλλιο στο 17΄ και στο 38΄ η κεφαλιά του Μπελεζάκη πέρασε άουτ.

Γρήγορο 2-0 στο β΄ μέρος

Μόλις πέντε λεπτά χρειάστηκε στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Κοτσόκολος με τον Βιλανάκη άλλαξαν την μπάλα στο ύψος της αντίπαλης περιοχής και με διείσδυση ο Βιλανάκης βγήκε απέναντι από τον Βίλλιο, πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το 2-0.

Δοκάρι ο Μιχάλης Σπανός

Ο Μιχάλης Σπανός που προωθείται στις στημένες φάσεις, είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ. Στο 55΄ από το φάουλ του Μπούνα πήρε την κεφαλιά που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Βίλλιου και άουτ.

Στο 63΄ από σέντρα του Βιλανάκη, ο Παπαδόπουλος έδωσε κεφαλιά πάσα στον Μιχάλη Σπανό και αυτός μπροστά στην εστία δεν μπόρεσε να κατεβάσει την μπάλα που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Είχε και η Αιγείρα / Ακράτα τις δικές της φάσεις

Τελευταία καλή ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, ήταν στο 87΄ με το διαγώνιο σουτ στην κίνηση από τον Λιάτο και την απόκρουση σε κόρνερ του Βίλλιου. Νωρίτερα είχε γίνει απειλητική και η Αιγείρα / Ακράτα να σημειώσει γκολ και να μπει στο παιχνίδι. Στο 64΄ ο Παύλος Μητρόπουλος πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου και τον μιμήθηκε ο Τσιάτο στο 65΄.

Στο 70΄ γυριστή κεφαλιά του Καλούδη από την σέντρα του Σακελλαρόπουλου πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Παναιγιάλειου και ένα λεπτό αργότερα ο Αθανασόπουλος εξουδετέρωσε το σουτ του Καλούδη.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Μαχαίρας (72΄ Νικολόπουλος), Μ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Χούσα (77΄ Γκάτσης), Μπούνας (86΄ Τσεκούρας), Κοτσόκολος, Α. Σπανός, Βιλανάκης (72΄ Καραπιπέρης), Λιάτος.

Αιγείρα / Ακράτα: Βίλλιος, Ταρνάρης, Οικονόμου (83΄ Βαφειάδης), Καραχάλιος, Π. Μητρόπουλος, Γκοτσόπουλος (90΄ Καχιόπουλος), Καλούδης, Τσιάτο, Καλέλλης (90΄ Αγγ. Μητρόπουλος), Σακελλαρόπουλος (72΄ Λουράκης).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr