background img
banner
banner

Η ετήσια γιορτή βραβεύσεων και η κοπή της πίτας του Αθηνόδωρου | ΦΩΤΟ

ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ “ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ”

Στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο, στη Μυρτιά του Αιγίου και σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση ο “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς” πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια γιορτή βραβεύσεων των αθλητών και τη συμβολική κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την πίτα ευλόγησε ο π. Βασίλειος Πετρόπουλος, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κ.κ. Ιερώνυμου και ακολούθησαν δεκάδες βραβεύσεις σε πρωταγωνιστές της λαμπρής πορείας του συλλόγου, αλλά και ανθρώπους που έχουν προσφέρει σε πολλούς τομείς και όχι μόνο στον αθλητικό.

Τιμής ένεκεν βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι αθλητές που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς αξιολόγησης. Ο Νίκος Τσιοφύλας ήταν αυτός που θέσπισε αυτή τη βράβευση και κλήθηκε να απονείμει τα 3 πρώτα βραβεία στον Ανδρέα Γεωργίου, τον Ανδρέα Μπαχό και τον Πολυχρόνη Ιατρόπουλο. Έγινε αναφορά στους Δημήτρη Τασσόπουλο και Γιάννη Βασιλείου που έδωσαν τους πρώτους βαθμούς στην ομάδα , ενώ παρουσιάστηκαν οι προπονητές Γρηγόρης Θεοχαρόπουλος, Φώτης Παπαναστασόπουλος, Μιχάλης Γιαννόπουλος, Σοφία Τρίγκα, Γιώργος Ιατρόπουλος και Αλεξάνδρα Μακεδονίτη, όλοι πτυχιούχοι Πανεπιστημίου και αδειοδοτημένοι από την Γ.Γ.Α.

Εκτός από τους προαναφερθέντες προπονητές έγινε μνεία από τον κ. Τσιοφύλα στην Κατερίνα Καρκατσέλου, που η παρουσία της στο σύλλογο ήταν καταλυτική και συνδεδεμένη με την μεγάλη άνοδο από την 103η θέση στην 30ή.

Βραβεύτηκε η Σοφία Σακοράφα

Το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Αιγιαλείας και ο σύλλογος είχαν την τιμή να απονείμουν στην 1η ειδική βράβευση της βραδιάς, τιμητική πλακέτα , στην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου Σοφία Σακοράφα, για τη διακεκριμένη προσφορά της στον πολιτικό και κοινωνικό στίβο, ιδιαίτερα δε στο χώρο του κλασικού αθλητισμού που υπηρέτησε ως αθλήτρια επιδόσεων παγκοσμίου επιπέδου. Την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Χριστόπουλος.

Ακολούθησε η δεύτερη ειδική βράβευση από την κα Σακοράφα προς τον Κώστα Βασιλείου εκ των ιδρυτικών μελών του Αθηνόδωρου και μέλος όλων των διοικήσεων έως σήμερα ( 5 από τις 7 θητείες με την ιδιότητα του προέδρου), διακεκριμένος φυσιοθεραπευτής της πόλης μας, αλλά και μέλος της παρέας των μαραθωνοδρόμων που εμπνεύστηκαν και ίδρυσαν τον Αθηνόδωρο.

 

Βράβευση των πρωταθλητών των αγωνισμάτων αντοχής

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο Χαράλαμπος Πιτσώλης πρωταθλητής Ελλάδος για το 2022 στον μαραθώνιο δρόμο. Την απονομή την έκανε ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος πρόεδρος του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Βραβεύτηκε επίσης η πρωταθλήτρια Ελλάδος στον Μαραθώνιο για το 2022 Βασιλική Κωνσταντινοπούλου που τη βράβευσε ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος. Εν συνεχεία βραβεύτηκε και ο πρωταθλητής του ημιμαραθωνίου για το 2022 Παναγιώτης Καραΐσκος από τη βουλευτή Χριστίνα. Τέλος από τους καλεσμένους πρωταθλητές βραβεύτηκε ο Αγρινιώτης Κωνσταντίνος Σταμούλης πρωταθλητής Ελλάδος στα 5000μ. για το 2022 από τον βουλευτή Κωνσταντίνο Μάρκου.

Ο σύλλογος βέβαια έχει την χαρά να έχει στις τάξεις του πολλούς εκπροσώπους του μαζικού αθλητισμού και μάλιστα μαραθωνοδρόμους.
Εξ αυτών βραβεύτηκε ο Μάριος Τσερεντζούλιας ως καλύτερος μαραθωνοδρόμος του συλλόγου, τη βράβευση του Μάριου έκανε η πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Γιδά.
Βραβεύτηκε επίσης η καλύτερη μαραθωνοδρόμος του συλλόγου Έμη Σαπίου, τη βράβευσή της έκανε ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Τριανταφυλλοπουλος.

Οι αθλητές του Αθηνόδωρου που κέρδισαν μετάλλια

Κατόπιν οι προβολείς των βραβεύσεων στράφηκαν στους αθλητές που κέρδισαν μετάλλια σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες.
Η Αννα Μποδιώτη και η Ασημίνα Σκαπετοράχη βραβεύτηκαν γιατί κέρδισαν χάλκινο μετάλλιο στους πανελλήνιους αγώνες της κατηγορίας Κ16 και τη βράβευση τους έκαναν αντίστοιχα ο Δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος και o αντιδήμαρχος καθαριότητας Νικόλαος Καραΐσκος.

Ακολούθησε η βράβευση των κοριτσιών που στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4Χ400. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Μεντζελοπούλου Παναγιώτα, Βίλλιου Θάλεια, Λαμπίρη Μαρίνα, Παπαπέτρου Χρυσούλα, οι οποίες δήλωσαν ότι βίωσαν “επί 4” τη μεγαλύτερη επιτυχία τους έως τώρα στο στίβο και κατάφεραν μία νίκη στη σκυτάλη που ο σύλλογος είχε χάσει πριν λίγα χρόνια με απρόσμενο τρόπο και τρόπον τινά ήταν ένα «απωθημένο». Τη βράβευση έκανε ο αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής Γιώργος Φραγκονικολόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr