background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η Θύελλα άνευ αγώνα στο +8 από την ΑΕΚ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ 5-1 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ

Παρατηρητής στον β΄ όμιλο ήταν η ομάδα της Θύελλας, αφού το Α. Καστρίτσι δεν προσήλθε να αγωνιστεί στο γήπεδο Πλαστήρα (2η φορά στο φετινό πρωτάθλημα), χάνοντας το παιχνίδι 0-3 στα χαρτιά.

Στο γήπεδο της Αγυιάς ο Ηρακλής τιμώρησε την ΑΕ Καλαβρύτων όταν στο β΄ ημίχρονο έριξε τον ρυθμό της, μετατρέποντας το 1-1 του α΄ ημιχρόνου σε τελικό 5-1.
Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Δαβουρλή και ΑΕ Αρόης, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν 2-2 στις καθυστερήσεις.
Πιο εύστοχος ο Αστέρας στις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στο γήπεδο της Ροδιάς, …έκλεψε τη νίκη 2-1 από την Φλόγα.

Σπουδαία νίκη πέτυχε στο Ρίο η ΑΕ Αιγίου 1-0 τον γηπεδούχο Αετό, που έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να σταθεροποιηθεί στα playoff.
O Φοίνικας / Ζήρια βρήκε την ουσία που του έλειψε στο α΄ ημίχρονο και με γκολ στην επανάληψη των Λούλια και Τέρπου πήρε τους ακριβούς βαθμούς της νίκης.
Στις Καμάρες ο Αχιλλέας αξιοποίησε το πλεονέκτημα έδρας και το καλύτερο β΄ ημίχρονο που είχε απέναντι στο Ζαβλάνι, επικρατώντας 3-1.

Ηρακλής Πατρών – ΑΕ Καλαβρύτων 5-1

Απίστευτη εξέλιξη είχε το παιχνίδι στο γήπεδο της Αγυιάς, με την ΑΕ Καλαβρύτων να ανοίγει το σκορ με το …καλημέρα, όταν ο Ασπρούκος έβγαλε σε καλή θέση τον Καυγά και αυτός πλάσαρε για το 0-1. Ο γηπεδούχος Ηρακλής ισοφάρισε γρήγορα με τον Ζαχαρόπουλο στο 11΄ και το παιχνίδι στο α΄ ημίχρονο κύλησε με την ομάδα των Καλαβρύτων ευδιάθετη και επικίνδυνη στις επιθέσεις της. Όλα άλλαξαν στην επανάληψη και μετά το 2-1 του Ηρακλή από τον Φούντζουλα στο 53΄. Θύμισε κάτι από την ήττα που γνώρισε η ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο από τον Δαβουρλή. δηλαδή να ψάχνει τρόπους να σημειώσει γκολ και να το δέχεται στην επίθεση των αντιπάλων. Έτσι ακολούθησε το 3-1 από τον Μπρίνια στο 62΄, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 5-1 στο 82΄, αφού νωρίτερα ο Ζαχαρόπουλος είχε πετύχει το 4-1.

Καλάβρυτα: Λέσης, Μπαχάς (53΄ Αλεξόπουλος), Ντολάνι, Βλάχος (75΄ λ.τ. Θεοδοσίου), Παπαγεωργίου (46΄ Σκιαδάς), Στ. Τσαβαλάς, Σαλάι, Μητρόπουλος, Καλαμαράς (69΄ Κέφα), Καυγάς, Ασπρούκος.

Αετός Ρίου – ΑΕ Αιγίου 0-1

Ακόμα μια εκτός έδρας νίκη της ΑΕ Αιγίου απέναντι σε ομάδα που προηγείται στην βαθμολογία. Ο Γκιζέλης στο 30΄ το γκολ που έκρινε την πολύτιμη επικράτηση της Αιγιώτικης ομάδας στο γήπεδο του Ρίου, ύστερα από οργανωμένη προσπάθεια που συνοδεύτηκε με πολλές πάσες πριν η μπάλα καταλήξει στον σκόρερ.Ο Αετός δεν μπόρεσε να απειλήσει στο α΄ ημίχρονο την ΑΕ Αιγίου, το έκανε σε τρεις περιπτώσεις στο β΄ μέρος, χωρίς όμως να παραβιάσει την εστία το Μερκούρη.

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Μεντζελόπουλος (86΄ Μπούζι), Γκιζέλης, Ιατρόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Μαραυγάκης, Σανδραβέλης (86΄ Λάμκα), Αλεξόπουλος, Γκραικιώτης, Α. Αϊντίν, Μπάσα.

Φλόγα Ροδιάς – Αστέρας Τέμενης 1-2

Στη μάχη της Ροδιάς ο Αστέρας ήταν αυτός που επικράτησε 2-1 στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στην Φλόγα. Η ομάδα της Τέμενης προηγήθηκε στο 30΄ με τον Αγγελόπουλο για να ακολουθήσει στο 34΄ η ισοφάριση 1-1 της Φλόγας από τον Άκη Κατσαούνη. Πολλές οι ευκαιρίες που ακολούθησαν, πιο τυχερός ο Αστέρας πήρε τη νίκη 2-1 στο 61΄ με το γκολ του Δαλιάνη.

Αργυρά – Φοίνικας / Ζήρια 0-2

Καλύτερος στο α΄ ημίχρονο ο Φοίνικας / Ζήρια, έκανε ευκαιρίες χωρίς να έχει κινδύνους στην εστία του Παρίση. Η ομάδα του Νίκου Ψυχογιάννη βρήκε την ουσία στο β΄ ημίχρονο, σκοράροντας με τον Λούλια ύστερα από φάουλ του Γλωσίδη στο 50΄ και διπλασίασε τα τέρματά της με την κεφαλιά του Τέρπου στο 56΄ από την σέντρα του Λούλια.

Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Αναστόπουλος, Ζαντέγια, Ραυτόπουλος, Αγγελάκης, Νικολάου, Τσάκουλης (80΄ Μιχαλόπουλος), Ψυχογιάννης (65΄ Χριστόπουλος), Γλωσίδης, Λούλια, Τέρπος.

Αχιλλέας Καμαρών – Ζαβλάνι 3-1

Το καλό ξεκίνημα του Αχιλλέα στις Καμάρες απέδωσε το 1-0 από τον Κανάγια στο 18΄ ύστερα από κόρνερ του Χύσα και ασθενή απόκρουση του Κασαμπούμι, δεν είχε όμως συνέχεια.
Το Ζαβλάνι άρχισε να κερδίζει τις μάχες στον χώρο της μεσαίας γραμμής και έφτασε στην ισοφάριση 1-1 με την κεφαλιά του Ζησιμόπουλου, ύστερα από σέντρα του Κωστόπουλου.
Στο 35΄ ο Αχιλλέας είχε μια ακόμα καλή φάση στην αντίπαλη εστία, όταν το σουτ του Ζαρκάδα στο 35΄ απέκρουσε ο Κασαμπούμι.

Οι φωνές του προπονητή Φώτη Φιτσιάλου στην ανάπαυλα έπιασαν τόπο. Αρκετά βελτιωμένος στο β΄ μέρος ο Αχιλλέας είχε καλό γυριστό σουτ του Κανάγια στο 57΄ που απέκρουσε ο Κασαμπούμι, όπως και το σουτ του Μούκα στο 66΄.

Στο 71΄ φάουλ του Ασημακόπουλου στην περιοχή του Ζαβλανίου έπιασε στον …ύπνο την άμυνα των φιλοξενούμενων και ο Πέτσι με γυριστή κεφαλιά τιμώρησε την άστοχη έξοδο του Κασαμπούμι.
Το σκορ έκλεισε στις καθυστερήσεις ο Κανάγιας 3-1 από πάσα του Γκιζέλη.

Αποβλήθηκε από το Ζαβλάνι στο 88΄ ο Μπαρλής, που σε κόντρα επίθεση του Αχιλλέα ανέκοψε σκόπιμα τον Χύσα.
Αχιλλέας: Γκόντας, Ζαρκάδας (78΄ Γκόγκο), Χύσα, Ντακούλιας, Ασημακόπουλος, Κανάγιας, Πέτσι, Μούκας, Μπλάτα, Μπούρδος (61΄ Φίλιας), Καττές (55΄ Γκιζέλης).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr