background img
banner
banner

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναιγιάλειος 2-0 τον Πήγασο

Ύστερα από την ασύμφορη ισοπαλία της περασμένης Τετάρτης στην Ακράτα, ο Παναιγιάλειος επέστρεψε στις νίκες στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Με γκολ σε κάθε ημίχρονο επικράτησε 2-0 του Πήγασου, διατηρώντας την διαφορά στον ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο Άρη, πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι στα Προσφυγικά το ερχόμενο Σάββατο.

Λίγες οι τελικές προσπάθειες απέναντι στη μαζική άμυνα του Πήγασου 

Με μοναδικό προωθημένο τον Αναγνώστου κι αυτόν όχι πάντα, ο Πήγασος παρουσίασε αυτό που περίμεναν και στον Παναιγιάλειο, να κρατήσει μακριά από την εστία του, τους μελανόλευκους επιθετικούς.

Τα πήγε καλά στήνοντας ζώνες άμυνας  μπροστά στην εστία του Αθανασακόπουλου και ντουμπλάροντας τα μαρκαρίσματα στους επιθετικούς του Παναιγιάλειου.

Περιορίστηκαν έτσι οι καλές φάσεις των παικτών του Θόδωρου Ανδριόπουλου και χρειάστηκε το «κλέψιμο» του Γκάτση για να ανοίξει το σκορ ο Σκούτας στο 30΄. Ο Παπανικολάου προσπάθησε να καλύψει την μπάλα να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, όμως ο Γκάτσης με έξυπνη κίνηση την πρόλαβε στον αγωνιστικό χώρο και πάσαρε στον Σκούτα που έβαλε την προβολή στο πρώτο δοκάρι 1-0.

Πίεσε πάλι στο τελευταίο 20λεπτο ο Παναιγιάλειος 

Με τον χρόνο ο Πήγασος εγκατέλειπε το καθαρά ανασταλτικό του παιχνίδι, αφού μετά το γκολ που δέχτηκε δεν υπήρχε και λόγος. Πήρε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και ξεκίνησε τις δικές του επισκέψεις στην εστία του Μαυρούλια.

Έτσι ο Παναιγιάλειος έγινε πιο επικίνδυνος στις κόντρα επιθέσεις του, είχε σπουδαία ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ στην καρφωτή κεφαλιά του Γκάτση στο 69΄ ύστερα από την σέντρα του Μπούνα που απέκρουσε ο Αθανασακόπουλος και στο 81΄ πέτυχε το 2-0 με τους ίδιους πρωταγωνιστές και σκόρερ τον Γκάτση.

Παναιγιάλειος: Μαυρούλιας, Βλάχος, Νικολόπουλος (46΄ Χούσα), Κοτσόκολος, Παπαδόπουλος, Αρβανίτης, Μπούνας, Λιάτος (76΄ Τσεκούρας), Σκούτας, Γκάτσης (85΄ Καραπιπέρης), Α. Σπανός (85΄ Μαχαίρας).

Πήγασος: Αθανασακόπουλος, Κοκοβίκας, Μπονόβας, Μανούσος, Παπανικολάου, Χριστόπουλος (71΄ Παπαδημητρακόπουλος), Αλποχωρίτης, Κριμπάς, Προσκεφαλάς (90΄ Ψυχογιός), Αναγνώστου (90΄ Παπαηλιόπουλος), Κακαβούλας (85΄ Γαλάνης).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr