background img
banner
banner

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 63χρονο οικογενειάρχη

ΑΝΕΤΡΑΠΗ Η ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε 63χρονο άνδρα, πατέρα τεσσάρων παιδιών, το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου στο Αίγιο. Πρόκειται για τον Αλέξιο Τσέκενη, καταγόμενο από την Τράπεζα Αιγιαλείας, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν ανετράπη η μοτοσικλέτα που οδηγούσε κι ενώ βρισκόταν σε παράδρομο της Ολυμπίας Οδού, στο ρεύμα προς Πάτρα.

Από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, σχηματίσθηκε δικογραφία για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται από την Αστυνομία, ο 63χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας μοτοσικλέτα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατ. Αχαΐας (Αιγίου), όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ενεργείται έρευνα για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος. Σημειωτέον ότι τα τραύματα του άτυχου 63χρονου ήταν ιδιαιτέρως σοβαρά από την πτώση, μολονότι φορούσε προστατευτικό κράνος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr