background img
banner
banner

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής με την Αιγιώτισσα Κατερίνα Καραφωτιά να μπαίνει στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας της ΝΔ

Μια εκκρεμότητα η οποία αφορούσε την αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαΐα, με την προσθήκη της Κατερίνας Καραφωτιά από το Αίγιο, κλείνει το ψηφιδωτό με τα πρόσωπα τα οποία διεκδικούν μια θέση στο κοινοβούλιο.

Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της ΝΔ στην Πάτρα σήμερα το απόγευμα, παρουσία του πρώην Υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου και η πρώτη δημόσια παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Αχαΐας είναι η εκδήλωση που ώθησε το κυβερνητικό κόμμα να κλείσει την εκκρεμότητα με την κ. Καραφωτιά. Άλλωστε, από την ανακοίνωση λίγο πριν το Πάσχα, του ψηφοδελτίου της Αχαΐας η απουσία της κ. Καραφωτιά αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως έκπληξη, προκαλώντας τις γνωστές, παρασκηνιακές, αντιδράσεις. Το δρόμο για τη νέα υποψηφιότητα άνοιξε η απόσυρση του ενδιαφέροντος από την κ. Ευρωπία Συνοδινού, αν και η υποψηφιότητά της είχε αρχικά ανακοινωθεί. Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαΐα απαρτίζουν επίσης οι βουλευτές Ανδρ. Κατσανιώτης, Αγγ. Τσιγκρής, Ιάσ. Φωτήλας, Χρ. Αλεξοπούλου και οι Ευσταθία Γιαννιά και Αθηνά Τραχήλη.

Στις νέες υποψηφιότητες εκτός από την κ. Καραφωτιά με τη ΝΔ είναι οι Νίκος Σπηλιόπουλος, Γιώτα Παυλοπούλου, Ιωάννης Κουκούβελας, Γιώργος Τσίρης και Ανδρέας Τσώκος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr