background img
banner
banner

Αυστηρά στη 1.00μ.μ. το άνοιγμα των καταστημάτων τη Μ. Παρασκευή

ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ…

Δύο σημαντικές διευκρινίσεις όσον αφορά την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, κάνει η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου, έχοντας εισέλθει στη Μεγάλη Εβδομάδα. Αφορούν το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και τα όσα προβλέπονται για τη Μεγάλη Παρασκευή. Συγκεκριμένα, τονίζει: ΄΄1ον: Η όποια επέκταση ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων δεν σημαίνει και αυτόματη επέκταση ωραρίου εργασίας των εργαζομένων. Οποιαδήποτε τροποποίηση της εργασίας θα πρέπει να εμφανίζεται στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ πριν από την έναρξή της.
2ον: Λόγω μη ύπαρξης αιτήματος για επέκταση ωραρίου τη Μ. Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ωράριο που ορίζει ο Νόμος και η έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων θα γίνει στις 13:00 ανεξαρτήτως αν το κατάστημα απασχολεί εργαζόμενους ή όχι. «Σύμφωνα με το Β.Δ. 748/1966 (ΦΕΚ 179 Α΄) άρθρο 4 παρ. 2, και το Ν. 435/1976 (ΦΕΚ 251Α΄) άρθρο 3, παρ. 2»΄΄.

Πασχαλινές κατασκευές στο Εργατοϋπαλληλικό Kέντρο Αιγίου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου, καλεί τους μικρούς του φίλους σε μία ημέρα πασχαλινής δημιουργίας! Μεθαύριο, Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου, στις 11.00 το πρωί. ΄΄Ελάτε να φτιάξουμε πασχαλινά κουλούρια και πολλές κατασκευές… Με την παιδαγωγό Μαριάνα Κουτρουλή και την ομάδα Cookpad Greece΄΄, αναφέρεται στη πρόσκληση. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr