background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Με παιχνίδι, βραβεύσεις και χαμόγελα έκλεισε τη σεζόν ο Α.Ο. Αιγιαλέων

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου (22/4) μία εορταστική εκδήλωση για το κλείσιμο της αγωνιστικής σεζόν που βρήκε το αντρικό τμήμα του συλλόγου να πανηγυρίζει την παραμονή στη pre league. Ήταν μια ιδανική ευκαιρία για παιχνίδι μεγάλων και μικρών, με βραβεύσεις παικτών και προπονητών, αλλά και δώρα για όλους, εντελώς δωρεάν. Οι κορασίδες έπαιξαν έναν φιλικό αγώνα μεταξύ τους για να ακολουθήσει η παράδοση του ηλεκτρικού ποδηλάτου IDEAL στο νικητή της λαχειοφόρου (το παρέλαβε ο αδελφός του) και φιλικός αγώνας μεταξύ των παικτών της ανδρικής ομάδας. Πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων (προσφορά των επιχειρηματιών του Αιγίου), ενώ βραβεύτηκαν οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου.

Μετά τη λήξη της σχεδόν τετράωρης εκδήλωσης ακολούθησε το καθιερωμένο εορταστικό τραπέζι στο εστιατόριο «Λιόπετρο» στη Φωνησκαριά Αιγίου.
«Ευχαριστούμε τους κ.κ. Παναγόπουλο και Γκόφα για την άριστη φιλοξενία και την πολύχρονη στήριξη! Σας ευχαριστούμε όλους για τη γεμάτη αυτή χρονιά, σας περιμένουμε το φθινόπωρο, ραντεβού στη σάλα», τονίζει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr