background img
banner
banner

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: 1-1 στο Αγρίνιο οι “Λύκαινες”, πρωταθλητής ο Άρης Π.

Η ισοπαλία 1-1 των Λύκων Αιγιάλειας στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό ξεκαθάρισε οριστικά την υπόθεση – τίτλος στον 7ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος γυναικών. Την ίδια ώρα ο Άρης Πατρών με το εντυπωσιακό… 12-0 επί της αδύναμης ομάδας των Πριγκήπων εκτός έδρας, “σφράγιζε” και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Β΄ Εθνική μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Το τελικό 1-1 στο γήπεδο του Αγρινίου διαμορφώθηκε, αρχικά με το γκολ της Φάτσια στο 38΄ όταν με σουτ από το ύψος της περιοχής, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας της – πρώην συμπαίκτριάς της στις Λύκαινες – Κατερίνας Βασιλείου κάνοντας το 0-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη μπήκε αποφασιστικά ο Παναιτωλικός και στο 54’ ισοφάρισε σε 1-1, όταν η Παπαδημητρίου εκτέλεσε κόρνερ, η Λιακοπούλου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα και η Σαμψώνα την έστειλε τα δίχτυα. Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να πάρει τη νίκη χάθηκε στο 68΄, όταν κέρδισε πέναλτι αλλά η Λιακοπούλου απέκρουσε στην εκτέλεση της Παπαδημητρίου.

Διαιτητές: Νικόλαος Καραπλής, Δημήτρης Σκούτας, Σοφία Μπακαλιού (Φωκίδας).

Παναιτωλικός (Αλέξανδρος Ρήγας): Βασιλείου, Σιορίκη, Αντωνοπούλου, Κικίδη, Τραυλού, Σαμψώνα, Κολοβού, Κ. Παπαδημητρίου, Μαλλιωτάκη (75’ Κοτρώτσου), Ασημάκη, Θώδη.
Λύκοι Αιγιαλείας (Μιχάλης Τρίψας): Λιακοπούλου, Βαγενά, Μήτση, Νικολάου, Φάτσια, Λαλιώτη, Καραπατή, Τζουμάκα, Γκιώνη, Μάργαρη (65’ Γαλανοπούλου), Δρογούτη.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

ΑΣ Πρίγκηπες-Άρης Πατρών 0-12
Δόξα Πηγαδακίων Β’-Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου 2-3
Παναιτωλικός-Λύκοι Αιγιαλείας 1-1

Η βαθμολογία
Άρης Πατρών 31-6 21
————————————-
Άγιος Δημήτριος 25-9 17
Λύκοι Αιγιαλείας 15-7 14
Δόξα Πηγαδακίων 11-25 7
Πρίγκηπες 1-43 0
(Λύκοι και Πρίγκηπες έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο)

Η επόμενη (τελευταία) αγωνιστική (7/5)
Δόξα Β΄ Πηγαδακίων Ζακύνθου – Πρίγκηπες Ηλείας
Άρης Πατρών – Παναιτωλικός
Λύκοι – Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου Ηλείας


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr