background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ: Κρίσιμο το παιχνίδι της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΟ «Φ. ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ»

Στη χθεσινή συγκέντρωση των σωματείων με την ΕΠΣ Αχαΐας για τα μπαράζ ανόδου, τα πρώτα παιχνίδια ορίστηκαν στις 17:00 σε Αίγιο (Παναιγιάλειος – Θύελλα Π.) και Ριόλο (Πανμοβριακός – Αρης Π.)

Σε ότι αφορά τους επαναληπτικούς αγώνες που θα γίνουν το Σάββατο στο «Φ. Αραβαντινός» και στα Προσφυγικά, ο Άρης ζήτησε να ξεκινήσει το παιχνίδι του με τον Πανμοβριακό αντί για τις 17:00, στις 19:30, θέμα που απ’ ότι φαίνεται θα απαντήσει θετικά η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Την Κυριακή 7 Μαΐου ο δεύτερος τελικός

Το μόνο που άλλαξε σχετικά με τις πρώτες ημερομηνίες που είχαν ανακοινωθεί από την ΕΠΣ Αχαΐας, είναι ότι ο δεύτερος τελικός αντί για Σάββατο 6/5, θα διεξαχθεί την Κυριακή 7/5, κάτι που έγινε κοινώς αποδεκτό, ώστε να έχουν οι ομάδες ακόμα μια μέρα ξεκούρασης, αφού οι νικητές των πρώτων αγώνων θα παίξουν στη συνέχεια τον πρώτο αγώνα τελικού την Τετάρτη 3/5.

Γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν τους τελικούς οι νικητές

Τα σωματεία που θα επικρατήσουν στα πρώτα διπλά παιχνίδια, θα είναι γηπεδούχα στο πρώτο παιχνίδι τελικών, ύστερα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε.

Μήνυμα φίλαθλης συμπαράστασης από Παναιγιάλειο

Ο Βαγγέλης Ευαγγελίου ήταν αυτός που εκπροσώπησε τον Παναιγιάλειο στην χθεσινή συνάντηση της ΕΠΣΑ με τους εκπροσώπους από τα σωματεία που θα παίξουν στα μπαράζ ανόδου.
Βρέθηκε η χρυσή τομή για τους αγώνες play offτουλάχιστον το ξεκίνημά τους και εκείνο που τόνισε ο Ευαγγελίου εκ μέρους της διοίκησης, είναι το κάλεσμα του κόσμου σε αυτή την τελική ευθεία που βρέθηκε η ομάδα του Παναιγιάλειου πριν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Όπως στο ντέρμπι με τον Αρη, έτσι και τώρα με την Θύελλα στα δυο παιχνίδια σε Αίγιο και Πάτρα, απαραίτητο είναι να γίνει ιδιαίτερη αισθητή η παρουσία του …12ου παίκτη.

Σφυρίζει ο Καδδάς την Τετάρτη στο Αίγιο

Ο Παναγιώτης Καδδάς ορίστηκε να διευθύνει τη συνάντηση της Τετάρτης ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την Θύελλα Πατρών. Βοηθοί του θα είναι ο Μιχάλης Ανδριανός και ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος Στο παιχνίδι του Ριόλου με τον Πανμοβριακό και τον Άρη να δίνουν τον πρώτο ημιτελικό των play off, διαιτητής θα είναι ο Κώστας Ανδριανός με βοηθούς τους: Ανδρέα Μεϊντανά και Θεόφιλο Τραγούλια.

Οι ορισμοί των αγώνων play off

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/4 -17:00
Δημ. Στάδιο Αιγίου: Παναιγιάλειος – Θύελλα Πατρών: Καδδάς
Γηπ. Ριόλου: Πανμοβριακός – Αρης Πατρών: Κ. Ανδριανός
ΣΑΒΒΑΤΟ 29/4
Γηπ. «Φ. Αραβαντινός» 17.00: Θύελλα Πατρών – Παναιγιάλειος.
Γηπ. Προσφυγικών 19.30: Αρης Πατρών – Πανμοβριακός.
ΤΕΤΑΡΤΗ 3/5
Νικητής Θύελλα / Παναιγιάλειος – Νικητής Πανμοβριακός / Αρης Πατρών.
ΚΥΡΙΑΚΗ 7/5
Νικητής Πανμοβριακός / Αρης – Νικητής Θύελλα / Παναιγιάλειος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr