background img
banner
banner

Γ. ΜΠΕΣΚΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ε.Ε.: «Δώστε την έγκριση να καταβληθεί η deminimis»

Αναφορά-Αίτηση προς τον Επίτροπο Αγροτικών Υποθέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέθεσε χθες ο δικηγόρος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Μπέσκος. Αντικείμενό της η έγκριση ενίσχυσης deminimis σε παραγωγούς κορινθιακής σταφίδας.

Το περιεχόμενο της Αναφοράς που κοινοποιείται και προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και το Γραφείο του Πρωθυπουργού, είναι το ακόλουθο: «Σας γνωρίζω ότι η ελληνική κυβέρνηση δια του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, εξήγγειλε ενίσχυση των σταφιδοπαραγωγων κορινθιακής σταφίδας με ενίσχυση deminimis 52 ευρώ ανά στρέμμα. Ενώ οι παραγωγοί ανέμεναν την υλοποίηση της εξαγγελίας, ακολούθησε ανακοίνωση ότι η καταβολή των ποσών που εγκρίθηκαν ήδη θα καταβληθούν μετά την έγκριση από εσάς. Ενέκρινε κάτι το οποίο δεν έχετε εγκρίνει με βάση την ανακοίνωση που ακολούθησε.

Επειδή οι αγρότες της περιοχής μας δεν έχουν λάβει τις αναμενόμενες ενισχύσεις ήτοι συνδεδεμένη ούτε καν το σύνολο της αξίας της σταφίδας που πώλησαν σε εμπόρους, παρακαλώ όπως προχωρήσετε άμεσα στην αναφερόμενη έγκριση που αιτείται η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να πληρωθούν οι αγρότες μας που κυριολεκτικά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης αυτοί και οι οικογένειές τους».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr