background img
banner
banner

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ: Συνάντηση εργασίας με την προϊσταμένη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δ.ΥΠ.Α.

Συνάντηση εργασίας μετά από κοινό αίτημα πραγματοποιήθηκε προχθές Μ. Τρίτη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δ.ΥΠ.Α Πελοποννήσου, μεταξύ αντιπροσωπειών από το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου και από του Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας, με την Προϊσταμένη Αγγελική Καλαπόδη.

Στη συνάντηση από την πλευρά του Ε.Κ. Αιγίου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Ε.Κ. Αιγίου Παναγιώτης Γεωργόπουλος και το Μέλος του Δ.Σ. Νίκος Παπαγιαννόπουλος και από την πλευρά του Ε.Κ.Ν.Δ. ο Πρόεδρος Αριστομένης Χάρος και ο Γεν. Γραμματέας Παρασκευάς Οικονόμου.

Κατά τη συνάντηση με την Προϊσταμένη της Περ/κής Δ/νσης Δ.ΥΠ.Α Πελοποννήσου Αγγελική Καλαπόδη, συζητήθηκαν λειτουργικά θέματα των ΚΠΑ2 Αιγίου και Ναυπάκτου.
Μετά τις τοποθετήσεις των αντιπροσωπειών των Εργατικών Κέντρων, αποφασίστηκαν οι κοινές δράσεις από την Περιφερειακή Δ/νση Δ.ΥΠ.Α Πελοποννήσου και τα Εργατικά Κέντρα για τη μείωση της ανεργίας που μαστίζει τις δυο περιοχές. Όπως τονίζεται σε κοινή ανακοίνωση, ΄΄τα Εργατικά Κέντρα θα συνεχίσουν να πιέζουν προς όλες τις κατευθύνσεις για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη μέγιστη εξυπηρέτηση των πολιτών από τα κατά τόπους παραρτήματα της Δ.ΥΠ.Α.΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr