background img
banner
banner

Αρωγός ο Φωτήλας στην ενδυνάμωση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΙΓΙΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται το Αστυνομικό Μέγαρο Αιγίου, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους ανθρώπους που υπηρετούν με σθένος την τοπική ΕΛ.ΑΣ. και να ακούσει από πρώτο χέρι για τα προβλήματα της υπηρεσίας που βάζουν εμπόδια στην ομαλή λειτουργία της.

Χθες το πρωί όμως η επίσκεψη στο Αίγιο, για πασχαλινές ευχές στους αστυνομικούς είχε κάτι το διαφορετικό, αφού δόθηκε η ευκαιρία και ο χρόνος σε συνδικαλιστές αστυνομικούς και διοικητικούς υπαλλήλους να ενημερώσουν τον βουλευτή, μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο, για αιτήματα που αποτελούν χρόνιες διεκδικήσεις και είναι τροχοπέδη τόσο για την ασφάλεια τους, αλλά κυρίως για την ασφάλεια των κατοίκων της Αιγιάλειας που είναι και το ζητούμενο.

Αποδυναμωμένα τμήματα, ελάχιστα μέσα, κακοπληρωμένοι αστυνομικοί και διοικητικοί, συνθέτουν προβλήματα που χρειάζονται «ισχυρές πλάτες» για να βρουν λύσεις.
Ένα περιπολικό για μια ακτογραμμή 50 χλμ, μία ομάδα ΟΠΚΕ αποδεκατισμένη (με 10 άνδρες ξεκίνησε, 6 επιλαμβάνονται περιστατικών σήμερα), μηχανές με φθαρμένα λάστιχα και υποστελέχωση παντού.

Υπάρχει ακόμα ένα περιπολικό αλλά επειδή έσπασε το τζάμι και κινήθηκε ΕΔΕ για το θέμα, παραμένει ακινητοποιημένο, χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανέχειας της ΕΛ.ΑΣ. στο Αίγιο, με τον βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα όχι μόνο να δείχνει κατανόηση στα δίκαια αιτήματα, όπως το μισθολογικό και το επίδομα επικινδυνότητας που του ζητήθηκαν ως εκπρόσωπο της πολιτικής ηγεσίας, αλλά και να δεσμεύεται να γίνει αρωγός στη συνολική προσπάθεια προκειμένου να αναβαθμιστεί ουσιαστικά η ΕΛ.ΑΣ. στην Αιγιάλεια.

«Συζήτησα με τους αστυνομικούς και διοικητικούς του Αιγίου για την άρση των εμποδίων που μειώνουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, είδα ανθρώπους αφοσιωμένους στο έργο τους κι εμείς ως πολιτική ηγεσία οφείλουμε να τους δώσουμε ότι χρειάζονται προκειμένου να διευκολύνουμε την αποστολή τους που δεν είναι άλλη, από το να διαφυλάσσουν τη δημοκρατία στη χώρα μας.

Μόνο με Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, εγώ ενημερώθηκα διεξοδικά και θα κάνω ότι χρειάζεται, για την ενίσχυση της υπηρεσίας με προσωπικό και οχήματα για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή», τόνισε ο κ. Φωτήλας στο protionline.gr βγαίνοντας από το Αστυνομικό Μέγαρο Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr