background img
banner
banner

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Φούντωσαν τα σενάρια για ανατροπές

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ «ΚΟΜΜΕΝΩΝ» ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Μετά το «Πάγο» για μετά το Πάσχα στα σχέδια για κοινή παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών – πιθανότατα θα γίνει παράλληλα με τα εγκαίνια των εκλογικών γραφείων της ΝΔ στην πρωτεύουσα της Αχαΐας – έβαλαν οι αντιδράσεις για τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο ψηφοδέλτιο του κόμματος το οποίο ανακοινώθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι φήμες για έντονες αναταράξεις σε Αίγιο κυρίως αλλά και τα Καλάβρυτα, μετά την απόφαση να κοπούν τόσο η Κατερίνα Καραφωτιά όσο και ο Νίκος Τσάμης, φούντωσαν. Τροφή σε σενάρια ακόμη και για ανατροπές, με πιθανή ακύρωση υποψηφιοτήτων, έδωσε και η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ η οποία ακύρωσε την εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για την Μ. Δευτέρα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ, αιτία της ακύρωσης είναι οι «προγραμματισμένες από την περασμένη εβδομάδα ανυπέρβλητες υποχρεώσεις ορισμένων εκ των υποψηφίων».

Ωστόσο οι πληροφορίες επιμένουν ότι οι λόγοι της αναβολής είναι οι ενστάσεις για τις αλλαγές που έγιναν στο παρά… 5 και ενώ το ψηφοδέλτιο κυοφορείτο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι στη 12άδα που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα απουσίαζαν οι -δεδομένες μέχρι εκείνη την ώρα- υποψηφιότητες της λογοθεραπεύτριας Κατερίνας Καραφωτιά (φωτο), συζύγου του δημοτικού συμβούλου – πρώην αντιδημάρχου Αιγιάλειας Βασίλη Θ. Χριστόπουλου και κόρης του τ. δημάρχου Αιγίου Αποστόλη Καραφωτιά, αλλά και του προέδρου της ΔΗΜ. Τ.Ο. Καλαβρύτων της ΝΔ, Νίκου Τσάμη (φωτο).

Τόσο η κ. Καραφωτιά όσο και ο Ν. Τσάμης δεν αναμένεται να δημοσιοποιήσουν κάτι σχετικό με την αντίδρασή τους όμως η πικρία τους όσο και αυτών που ήταν ήδη δίπλα τους, θεωρείται δεδομένη. Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην Πάτρα έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή του Θωμά ενώ τα εκλογικά γραφεία σε Πάτρα, Αίγιο, Καλάβρυτα και Δυτική Αχαΐα θα λειτουργήσουν από 1/5/2023.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr