background img
banner
banner

Πλούσιο θέαμα και πολλές συμμετοχές στο 10ο Rally Sprint Αιγίου

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΑΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Το 10ο Rally Sprint Αιγίου επέστρεψε δυναμικά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού το διήμερο 21 και 22 Απριλίου, με τον τεχνικό έλεγχο και την τελετή εκκίνησης την Παρασκευή και τον αγώνα που έγινε το Σάββατο με αφετηρία τη Φτέρη και τερματισμό τα Υψηλά Αλώνια στο Αίγιο.

Δυστυχώς στον αγώνα σημειώθηκε και ένα αρκετά σοβαρό ατύχημα όταν αυτοκίνητο έπεσε από μεγάλο ύψος στην αυλή σπιτιού στην περιοχή του Αχλαδιά που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού Δημήτρη Τρακάκη και του συνοδηγού Αλέξανδρου Ματαλιωτάκη.  Διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου με κατάγματα, αλλά εκτός κινδύνου,  με την ΑΛΜΑ Αιγίου να εκφράζει την συμπαράστασή της στο πλήρωμα και τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση.

Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα στην καθυστέρηση του αγώνα και την τελετή των απονομών να διεξάγεται αργά το απόγευμα στον Πύργο των Υψηλών Αλωνίων.

Οι νικητές της γενικής κατάταξης

Από τα 40 αυτοκίνητα που δήλωσαν συμμετοχή, τα 33  πέρασαν τον Τεχνικό έλεγχο που έγινε την Παρασκευή. Μεγάλοι νικητές στη Γενική Κατάταξη ήταν οι Στάθης Κουκέας και Νίκος Πετρόπουλος με Ford Fiesta R5 και ακολούθησαν στη δεύτερη θέση οι Γιώργος Γεροδήμος και Σωτήρης Γρηγορίου με Opel Astra OPC. Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκαν οι Ανδρέας Νομικός και Γιάννης Ραβανής με Skoda Fabia S2000.

Στην Κατάταξη της F2 την νίκη πήρε το πλήρωμα των Νίκου και Βασίλη Καραθανάση με Honda Civic Type R με δεύτερο αυτό των Δημήτρη Καπράλου και Κώστα Καραθανάση με Opel Astra. Στην 3η θέση ακολούθησε το πλήρωμα της ΑΛΜΑ Αιγίου των Παναγιώτη Κονδύλη και Αδάμ Τσολάκη με Peugeot 106 s16.
Στα Ιστορικά αυτοκίνητα ταχύτεροι ήταν οι Μάριος Σταφυλοπάτης και Γιώργος Χατζηρήγας με BMW E30. Ακολούθησαν οι Γιάννης Κάτσικας και Νίκος Μπαμπαλής με Ford Escort MK2 και τρίτοι τερμάτισαν οι Δημήτρης Αμαξόπουλος και Χαρά Μωραϊτη με Toyota Corolla KE30.

Οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών 

Στην κατηγορία C6 στην πρώτη θέση τερμάτισαν οι Παντιέρας Σταμάτης με την Κουρτίδου Βασιλική με ένα Toyota Yaris. Στην δεύτερη θέση με Peugeot 106 S16 τερμάτισαν οι Τύρος Νικόλαος και Πολυχρονόπουλος Γιώργος ενώ στην τρίτη θέση το πλήρωμα της ΑΛΜΑ Αιγίου Κουνιάκης Κων/νος και Βαρδάκης Κων/νος με 106 και αυτοί.
Στην κατηγορία C5 στην πρώτη θέση τερμάτισαν οι Καραθανάσης Νικόλαος και Βασίλης με ένα Honda Civic EP3. Στην δεύτερη θέση με Peugeot 106 S16 οι Κονδύλης Παν/της και Τσολάκης Αδάμ ενώ στην τρίτη θέση το πλήρωμα Κομνός Νικόλαος-Αδάμ και Κόντος Νικόλαος με Citroen Saxo VTS.
Στην κατηγορία C3 στην πρώτη θέση τερμάτισαν οι Καπράλος Δημήτρης και Καραθανάσης Κων/νος με Opel Astra G. Στην δεύτερη θέση με Volkswagen Golf τερμάτισαν Κατσαρέλιας Εμμανουήλ και Ξάνθος Νικόλαος ενώ στην τρίτη θέση ήταν το πλήρωμα ΑΛΜΑ Τζικόπουλος Παντελής και Πανταζόπουλος Παναγιώτης με Renault Clio 3.

Ραντεβού για το 11ο Rally Sprint Αιγίου 

“Αποστολή εξετελέσθη! Ευχαριστώ όλους όσους συνεργαστήκαμε για την διοργάνωση ενός ακόμα αγώνα για την πόλη του Αιγίου!. Ευχαριστώ τα πληρώματα που μας τίμησαν με την παρουσία τους και είχαμε μία άρτια συνεργασία!. Περαστικά και σιδερένιοι στους κ. Τρακάκη και κ. Ματαλιωτάκη!” δήλωσε εκ μέρους της ΑΛΜΑ Αιγίου ο Σάκης Σουφλής ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με τη διεξαγωγή του 11ου Rally Sprint Αιγίου. 

Είκοσι συμμετοχές από την ΑΛΜΑ

20 αθλητές εκπροσώπησαν την ΑΛΜΑ Αιγίου στο 10ο Ραλλυ Σπριντ Αιγίου. Αναλυτικά:

ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ

ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΖΩΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΥΝΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΑΜΠΕΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΔΑΜ

ΤΣΙΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΡΑΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΒΑΡΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΔΟΥΡΔΟΥΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr