background img
banner
banner

Πρωτοβουλία της Εμπορικής Ενότητας για το εορταστικό ωράριο

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Τη στιγμή που η τοπική αγορά εισέρχεται σε μία άκρως εμπορική περίοδο, αυτή των εορτών του Πάσχα και δεδομένου ότι ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, παραμένει ακέφαλος και ανενεργός, ο πρώην πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος πήρε την πρωτοβουλία ώστε να προτείνει τη λειτουργία της εορταστικής αγοράς με το περσινό ωράριο.
Μετά την παραίτηση του απερχόμενου προεδρείου, η παράταξη Εμπορική Ενότητα του κ. Παπαδόπουλου, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο, ζητώντας, όπως ο νόμος ορίζει, τον ορισμό προσωρινής διοίκησης με αποκλειστική αρμοδιότητα την προκήρυξη των εκλογών.

Όπως σχολιάζει ο κ. Παπαδόπουλος στο protionline.gr, ΄΄είμαστε σε αναμονή των διαδικασιών του Πρωτοδικείου μετά τις παραιτήσεις. Η Εμπορική Ενότητα κατέθεσε ό,τι προβλέπεται στο Πρωτοδικείο ώστε να προχωρήσει η διαδικασία των εκλογών, διότι είδαμε ότι δεν πάει άλλο αυτή η απαξίωση στον ιστορικό σύλλογό μας. Πέρασαν εννέα μήνες χωρίς καν συνεδριάσεις στο Δ.Σ. και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι ο Σύλλογος. Παραιτήθηκαν ενάμιση μήνα μετά τη λήξη της θητείας τους. Αν ήθελαν θα έκαναν εγκαίρως εκλογές. να οριστεί προσωρινή με μοναδική δικαιοδοσία τον ορισμό. Δυστυχώς, με τη στάση τους, οι άνθρωποι αυτοί επιβεβαιώνουν τα όσα έλεγα καιρό τώρα΄΄.

Να σημειωθεί ότι η Εμπορική Ενότητα σαν συνδυασμός θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Ε.Ε.Ε.Σ.Α., με παλιά και νέα πρόσωπα, όπως αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Το περσινό ωράριο και με προσοχή στη Μ. Παρασκευή

Εν τω μεταξύ, εν όψει των εορτών του Πάσχα και λόγω της ιδιαίτερης περίπτωσης, που προφανώς συμβαίνει για πρώτη φορά, δηλαδή να μην υπάρχει προεδρείο και Δ.Σ. που να ηγείται του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας και μέχρι τις εκλογές, όπου θα αναδειχθεί η νέα Διοίκηση, ο κ. Παπαδόπουλος κατέθεσε πρόταση στους συναδέλφους τους ως προς το ωράριο η οποία φαίνεται πως θα υιοθετηθεί. Όπως τονίζει, ΄΄ως τέως πρόεδρος και επικεφαλής της Εμπορικής Ενότητας, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των συναδέλφων εμπόρων και για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων, πήρα την πρωτοβουλία, μαζί με τους συνεργάτες μου, να προτείνουμε το περσινό ωράριο λειτουργίας. Να τονίσουμε σε σχέση με τη Μεγάλη Παρασκευή και λόγω του ότι δεν υπάρχει Διοίκηση ώστε να προβεί στις απαραίτητες διαδικαστικές και γραφειοκρατικές ενέργειες για αλλαγή του ωραρίου, (όπως κάναμε κάθε χρόνο), υιοθετούμε το ωράριο του Νόμου, «1μ.μ. – 7μ.μ.». Ευχόμαστε ως Εμπορική Ενότητα, καλές γιορτές και καλές δουλειές σε όλους τους συναδέλφους και καλές πασχαλινές αγορές σε όλους τους συμπολίτες μας!΄΄.

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος επισημαίνει πως οι συνάδελφοί του θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να μην ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους τη Μ. Παρασκευή πριν τη 1μ.μ. το μεσημέρι, διότι δεν προβλέπεται.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr