background img
banner
banner

Στους πρωταγωνιστές του 2ου Πανελληνίου πρωταθλήματος μοτοκρος η ΠΑΛΕΜΟΤ

ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΡΗΝΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Με πολλές συμμετοχές και άρτια οργάνωση από τον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Κρηνίδων Καβάλας, διοργανώθηκε ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross μαζί με τον 1ο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU, ενώ φιλοξένησε και τις διεθνείς κατηγορίες (FIM) ΜΧ65 και ΜΧ85 νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η ΠΑΛΕΜΟΤ συμμετείχε με 16 αναβάτες πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και αναδείχθηκε από τους πρωταγωνιστές του αγώνα. “Ελαμψαν” για ακόμη μία φορά οι αδελφές Λάμπρου, Ιωάννα (Τζονάκι) και Αμαλία με 1η, 2η θέση αντίστοιχα, ενώ 1η θέση είχαμε και με τον Σωτήρη Φωτάκη.

Ακόμη, 3η θέση για τον Κωνσταντίνο Τρακαδά, 4η για τον Δημήτρη Φωτόπουλο και 5η για τον Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο. Αναλυτικά οι θέσεις που κατέλαβαν όλοι οι Αιγιώτες ήταν:

ΦΩΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΧ 125 5ος 1ος
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΧ 2 19ος 13ος
ΑΣHΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ ΜΧ 2 27ος 16ος
ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΧ2 28ος 17ος
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ OPEN 12ος 9ος
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ SENIOR 14ος 6ος
ΒΑΓΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ SENIOR 17ος 8ος
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΧ 85 8ος 5ος
ΤΡΑΚΑΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΧ 85 11ος 7ος
ΤΡΑΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤAΝΤΙΝΟΣ ΜΧ 65 8ος 3ος
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΧ 65 10ος 4ος
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ ΜΧ65 17ος 7ος
ΔΡΙΧΟΥΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΧ 65 28η 11η
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΧ 65 35ος 12ος
ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ WOMAN 2η 1η
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΜΑΛΙΑ WOMAN 3η 2η

Οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες

ΜΧ1: Με δύο νίκες στα ανάλογα αγωνιστικά σκέλη, πρώτος της ΜΧ1 αναδείχθηκε ο Ρουμάνος Tompa Robert Krisztian. Από τους Έλληνες της κατηγορίας ο Ιωάννης Τουρατζίδης (Yamaha) πήρε τη δεύτερη θέση του αγώνα και πρώτη για το Πανελλήνιο, τερματίζοντας 3ος και 2ος στα δύο σκέλη, ενώ πίσω του κατετάγησαν οι Ανέστης Ράδος (GASGAS) και Παναγιώτης Κουζής (Fantic).

MX2: Ο Ρουμάνος Ordog Zoltan πήρε δύο νίκες στα σκέλη της κατηγορίας, τρέχοντας με δίχρονη 125 μοτοσυκλέτα, ενώ στη δεύτερη θέση του αγώνα και πρώτη για το Πανελλήνιο ΜΧ τερμάτισε ο Φραγκίσκος Ζούνης (Yamaha) με μια τρίτη και μια δεύτερη θέση στα ανάλογα σκέλη.
Για τη δίχρονη ΜΧ125 που έτρεξε μαζί με την ΜΧ2, πρώτος Έλληνας αναδείχθηκε ο Σωτήριος Φωτάκης της ΠΑΛΕΜΟΤ (Yamaha) στην 11η θέση της γενικής, μπροστά από τους Σωτήριο Θεοδωρίδη (GASGAS) και Δημήτρη Γανωτή (Yamaha).

Open: O Σκοπιανός Hristian Olioski ήταν η μεγάλος νικητής της κατηγορίας με δύο νίκες στα αγωνιστικά σκέλη της, ενώ πίσω του πρώτος Έλληνας κετετάγη ο Χρήστος Τομαράς (Honda) με μια τρίτη και μια δεύτερη θέση αντιστοίχως. Το βάθρο του Πανελληνίου στελεχώθηκε ακόμη από τους Βασίλειο Πακαταρίδη (ΚΤΜ) και Αθανάσιο Αυγέρη (Yamaha).

Senior: Ο Βούλγαρος Kadir Masar με δύο νίκες αναδείχθηκε πρώτος της κατηγορίας στον αγώνα, ενώ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πρώτος Έλληνας βρέθηκε ο Μάρκος Καρασακαλίδης (GASGAS) στη δεύτερη θέση. Στη γενική κατάταξη ακολούθησαν άλλοι τέσσερεις ξένοι αναβάτες (ένας Ρουμάνος και τρεις Βούλγαροι), για να συναντήσουμε τον δεύτερο Έλληνα, Αλέξανδρο Καρανάση (Honda) και τον τρίτο, Αδάμο Πράσσο (Honda).

ΜΧ85: Στην Ευρωπαϊκή κατηγορία των 85 κυβικών ο μεγάλος νικητής, με δύο πρωτιές στα σκέλη, ήταν ο Ρουμάνος Dumitru Sami Alexandru (KTM), ενώ ο πρώτος Έλληνας πήρε την τρίτη θέση του αγώνα – με δύο τερματισμούς στην τρίτη θέση κάθε σκέλους – ήταν ο Χρήστος-Παναγιώτης Ταμβάκος (Yamaha). Το ελληνικό βάθρο συμπλήρωσαν οι Σόλων Τριανταφυλλόπουλος (Yamaha) και Γρηγόριος Μακρυγεώργος (ΚΤΜ).

ΜΧ65: Στην κατηγορία των 65 κυβικών νικητής αναδείχθηκε ένας ακόμη Ρουμάνος αναβάτης, ο Marian Daniel με δύο νίκες στα σκέλη. Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πρώτευσε στη δεύτερη θέση της γενικής ο Γεώργιος Τσαλίκης (Yamaha), μπροστά από τους Θεόδωρο Στρούγκη (Yamaha) και Κωνσταντίνος Τρακαδά (ΚΤΜ), οι οποίοι στη γενική κατάταξη τερμάτισαν στις θέσεις 6 και 8 αντιστοίχως.

ΜΧ50: Στην κατηγορία των 50 κυβικών νικητής ήταν ο Βούλγαρος Prisadov Radostin (Yamaha) και δεύτερος ο συμπατριώτης και ομόσταυλός του, Georgiev Georgi. Στην τρίτη θέση συναντάμε έναν Έλληνα αναβάτη, τον Εμμανουήλ Μυλωνάκη που εκπροσωπεί τη χώρας μας με μια GASGAS.

MX Women: Στην κατηγορία των Γυναικών είχαμε πέντε συμμετοχές, οι τέσσερεις εκ των οποίων αφορούσαν Ελληνίδες.
Νικήτρια στον αγώνα αναδείχθηκε ο Ρουμάνα Cojanu Aida, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά οι Λάμπρου Ιωάννα ως 1η Ελληνίδα (Yamaha) και Λάμπρου Αμαλία (Yamaha) της ΠΑΛΕΜΟΤ, Μανδάνη Δέσποινα (KTM) και Μπάκα Μαρία (KTM).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr