background img
banner
banner

Συντριβή του Ήφαιστου/Αχιλλέα από την ΕΑ Παραλίας

Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας συνεχίζει να προβληματίζει στις τελευταίες αγωνιστικές θυμίζοντας την ομάδα των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, όταν ήταν ανέτοιμος αγωνιστικά. Το βράδυ της Δευτέρας γνώρισε μια ακόμη βαριά ήτα, αυτή τη φορά μέσα στο Αίγιο από την ΕΑ Παραλίας με 39-73(!), μία εβδομάδα μετά και τη συντριβή από την Απολλωνιάδα στην Πάτρα. Η ομάδα της Αιγιάλειας πλέον δείχνει σημάδια κούρασης (από την υπερπροσπάθεια των παικτών μετά την υποτυπώδη προετοιμασία) έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα καλών εμφανίσεων και μεγάλων αποτελεσμάτων, και μάλιστα στο πιο καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι είχε κερδίσει με 10 πόντους διαφορά την ΕΑ Παραλίας στην Πάτρα στο ματς του πρώτου γύρου και χθες έχασε μέσα στο Αίγιο με διαφορά 34 πόντων!

Η απουσία του Τραγάρα (που αποχώρησε) μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία, αλλά μέχρι ενός σημείου.

Ήδη ο στόχος της 8άδας χάθηκε οριστικά και αν την τελευταία αγωνιστική χάσει εκτός έδρας από τη Δύμη και παράλληλα η Απολλωνιάδα κερδίσει την Ολυμπιάδα, θα βρεθεί στα πλέι άουτ παραμονής! Πάντως, ακόμη κι αν δεν καταφέρει να αποφύγει τη διαδικασία των πλέι άουτ, θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» χάνοντας τρία συνεχόμενα παιχνίδια από τον Πυρσό, με τον οποίο είναι στις 2-0 νίκες από την κανονική περίοδο.

Τα 10λεπτα: 17-17, 05-18, 9-21, 8-17

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Γιούπης): Σωτηρόπουλος 7, Μιχαλόπουλος 12, Τσιμπούκης 2, Παπαθανασόπουλος 7 (1), Δημόπουλος 9 (2), Καπόπουλος 3 (1), Χρήστου, Διονυσόπουλος

ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Μπαζίνας): Καρυστινός 15 (2), Μπέλλος 12, Τζερμπατζίδης 7 (1), Αδαμόπουλος 18 (3), Παπακωνσταντίνου 9 (1), Ρέβελας 7, Καρπούζης 5 (1)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr