background img
banner
banner

Τον Μητροπολίτη επισκέφθηκε ο Γ. Μπέσκος

ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Εποικοδομητική συνάντηση με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο είχε την Τρίτη 18 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Μπέσκος. Ειδική αναφορά έγινε στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και σε θέματα υποδομών.

Σε ανακοίνωσή του, ο Αιγιώτης υποψήφιος βουλευτής, αναφέρει: ΄΄Είχα την τιμή σήμερα να επισκεφθώ τον αγαπητό Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο. Το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο σε άπορους συμπολίτες σε σπουδαστές, φοιτητές είναι τεράστιο και άξιο αναφοράς. Δίνει ανακούφιση αποδεδειγμένα σε πολλές οικογένειες.
Η απλότητά του ως Ιεράρχη και η αμεσότητα με τους συνανθρώπους μας και ιδίως με τη νεολαία, είναι σημείο αναφοράς για τον χαρακτήρα του. Άλλωστε το γεγονός ότι η νεολαία επιστρέφει στην εκκλησία στη Μητρόπολή μας καταδεικνύει το γεγονός αυτό΄΄.

Και προσθέτει: ΄΄Συζητήσαμε για τα ζητήματα που αφορούν την Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και ενημερώθηκα για τα θέματα που παρεμβάσεις θα συνδράμουν στην επίλυση λειτουργικών ζητημάτων ιδίως σε θέματα υποδομών. Η συμβολική ενίσχυσή μου στο φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας ως υποψήφιου βουλευτή είναι ένα μήνυμα ότι πρέπει να ενισχύσουμε φιλανθρωπικές δράσεις σε όποιο βαθμό μπορεί καθένας μας ώστε να δίνουμε χαρά και ανακούφιση σε αδύνατους οικονομικά συνανθρώπους μας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr