background img
banner
banner

Aθλητική πανδαισία με στίβο, ράλι, ποδηλασία και βόλεϊ την ίδια ημέρα στην Αιγιάλεια!

ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΠΟΡ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

Τέσσερις αθλητικές διοργανώσεις με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν προγραμματιστεί στην Αιγιάλεια, την ίδια ακριβώς ημέρα και συγκεκριμένα το μεθεπόμενο Σάββατο 22 Απριλίου! Γεγονός που από τη μία θα προσελκύσει πολύ κόσμο και θα δώσει πνοή στην πόλη του Αιγίου (κυρίως) και στην Αιγιάλεια γενικότερα, από την άλλη όμως προβληματίζει όσους θα ήθελαν να δώσουν το “παρών” και στα τέσσερα (διαφορετικά) σπορ. Αναφερόμαστε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των 10.000μ. που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, το 10ο ράλι σπριντ Αιγίου με αφετηρία τη Φτέρη και τερματισμό στα Υψηλά Αλώνια, τον ποδηλατικό αγώνα “3ο Brevet “Βοστίτσα-Το μπαλκόνι του Κορινθιακού” και τη γιορτή του βόλεϊ που διοργανώνει ο Α.Ο. Αιγιαλέων στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου!

Η “αφρόκρεμα” των Ελλήνων πρωταθλητών στα 10.0000μ.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000 μέτρων εντός Σταδίου θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, το Σάββατο 22 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Η οργανωτική και η αγωνιστική επιτυχία των αγώνων «Αιγιάλεια 2022» και ιδιαίτερα του 11ου Ημιμαραθωνίου Αιγιαλείας, παρουσία της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα, έγειρε τη ζυγαριά υπέρ της υποψηφιότητας της πόλης του Αιγίου για την ανάληψη του συγκεκριμένου αγώνα πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου. Ήδη η διοίκηση του Αθηνόδωρου που διοργανώνει τον μεγάλο αγώνα, εργάζεται προς στην κατεύθυνση να «αποζημιώσει» τους αθλητές, τους συνοδούς και τους θεατές που θα βρεθούν στο Αίγιο, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα αντάξια της σημασίας του αγώνα. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 6.30 και θα ολοκληρωθούν μετά τις 9 το βράδυ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
18.30: 10.000 Ανδρών και Κ23 Ανδρών (1η τελική σειρά)
19.15: 10.000 Γυναικών και Κ23 Γυναικών (Τελικός)
20.00: 10.000 Ανδρών και Κ23 Ανδρών (2η τελική σειρά)

 

10ο RALLY SPRINT ΑΙΓΙΟΥ από την ΑΛΜΑ Αιγίου

Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (Α.Λ.Μ.Α.) διοργανώνει το 10ο RALLY SPRINT ΑΙΓΙΟΥ στην πολύ δημοφιλή και ιδιαίτερα αγαπημένη κατηφορική ειδική διαδρομή της Φτέρης.

Την Παρασκευή 21 Απριλίου από τις 4μ.μ. έως τις 7μ.μ. θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στον χώρο του ΙΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ AUTOVISION στην περιοχή Ρυάκια Ελίκης Αιγίου.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 22 Απριλίου, στις 10:40π.μ., από τη Φτέρη με κατεύθυνση προς Σελινούντα. Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, περίπου στις 2μ.μ., στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων του Αιγίου.

3ο Brevet : Ταξίδι στην ιστορία, τον πολιτισμό και τη μαγευτική φύση

Συνεχίζουμε… ποδηλατικά, πάντα την ίδια ημέρα Σάββατο 22 Απριλίου, όπου η πόλη του Αιγίου, η οποία εκείνες τις μέρες θα γιορτάζει την πολιούχο της Παναγία Τρυπητή, μας προσκαλεί στο “3ο Brevet “Βοστίτσα-Το μπαλκόνι του Κορινθιακού”. “Η ανοιξιάτικη Αιγιάλεια σας καλεί να τη γνωρίσετε. Ελάτε να εξερευνήσετε και να αγκαλιάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, με τη μοναδική εναλλαγή βουνού και θάλασσας, σε μία ποδηλατική διαδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη. Κάνετε ένα ταξίδι στην ιστορία, τον πολιτισμό και τη μαγευτική φύση”, αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση των διοργανωτών του σπουδαίου αγώνα. Η εκκίνηση στις 8π.μ και ο τερματισμός (έως) τις 9.30μ.μ θα γίνουν στην Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων του Αιγίου.

Πάρτι με πολλά δώρα από τον Α.Ο. Αιγιαλέων

Τέλος, Α.Ο. Αιγιαλέων βόλεϊ, διοργανώνει το απόγευμα του Σαββάτου 22 Απριλίου (από τις 5 έως τις 9), φιλικό αγώνα μεταξύ των παικτών της ανδρικής ομάδας. Μια ιδανική ευκαιρία για παιχνίδι μεγάλων και μικρών, των λιονταριών και όλων των φίλων του συλλόγου, με βραβεύσεις παικτών και προπονητών, και δώρα για όλους, εντελώς δωρεάν. “Για ένα τετράωρο το Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου θα είναι δικό μας, για να παίξουμε, να γελάσουμε, να γνωρίσουμε στα παιδιά μας το βόλεϊ και να τιμήσουμε εκείνους που κρατούν την ομάδα ψηλά! Ελάτε να κλείσουμε τη σεζόν με πάρτι” αναφέρει η διοίκηση προϊδεάζοντας τους θεατές για τη γιορτή που θα ακολουθήσει.

– Να προσθέσουμε, ότι σύμφωνα με τα πρώτα ψηφία του πρώτου αριθμού της προχθεσινής κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου, ο τυχερός αριθμός λαχνού που κερδίζει το ηλεκτρικό ποδήλατο IDEAL αξίας 1990€, είναι ο 1714! Ο λαχνός έχει πουληθεί, και ο τυχερός κάτοχός του είναι ο κ. Σπύρος Λουτσόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr