background img
banner
banner

Tέσσερα μετάλλια η Φιλαθλητική στην Πάτρα

Η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου πήρε μέρος στους Διασυλλογικούς Αγώνες Τριάθλου στην κατηγορία Κ14 (γεν. 2010 και 2011) και στους αναπτυξιακούς Αγώνες στην κατηγορία Κ12 (2012 – 2013 και 2014) που έγιναν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Στους Αγώνες της κατηγορίας Κ14 έγιναν τα αγωνίσματα Άλμα εις ύψος, Άλμα εις μήκος και 60μ. εμπόδια, ενώ στην κατηγορία Κ12 οι σκυταλοδρομίες και τα 600μ. τρέξιμο.

Μέσα από τους αγώνες αυτούς οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνατότητές τους, να διορθώσουν τα λάθη τους και να βελτιώσουν τα μειονεκτήματά τους ώστε να γίνουν καλύτεροι στη συνέχεια. Όλα τα παιδιά πήγαν εξαιρετικά δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό όπως κάνουν πάντα σαν ομάδα με σεβασμό, ήθος και αξιοπρέπεια.

Ανάμεσα σε 13 αθλητικά σωματεία που έλαβαν μέρος στον αγώνα με πλήθος αθλητών και αθλητριών η ομάδα του Αιγίου απέσπασε 4 μετάλλια!

Χάλκινο μετάλλιο στη γενική κατάταξη με τη Νικολίτσα Σαμίκου, χάλκινο στο Άλμα εις μήκος και ασημένιο στα 60μ. εμπόδια πάλι η ίδια (Νικολίτσα Σαμίκου) και επίσης χάλκινο μετάλλιο στα 600μ. τρέξιμο με το Νικόλαο Θεοφανόπουλο, ενώ ο αθλητής Παναγιώτης Θεοφανόπουλος είχε μια πτώση που δυστυχώς του στέρησε ένα μετάλλιο στα εμπόδια και ένα στη γενική κατάταξη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr