background img
banner
banner

Έμειναν στο 1-1 οι “Λύκαινες” στο ντέρμπι με τον Άρη Πατρών | ΦΩΤΟ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗ “ΜΑΧΗ” ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Δεν τα κατάφερε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των Λύκων Αιγιάλειας στο μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη Πατρών και έχασε πολύτιμο έδαφος στη “μάχη” της ανόδου για τη Β΄ Εθνική. Η ομάδα της Πάτρας απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο της Νικολάου Πλαστήρα και χρειάζεται 4 βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια του 7ου ομίλου για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Ακόμη και σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα υπερτερεί – όπως όλα δείχνουν – στη συνολική διαφορά τερμάτων (με το ίδιο σκορ είχε λήξει και ο αγώνας του πρώτου γύρου στην Πάτρα).

Το εξ’ αναβολής ντέρμπι του 7ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών συγκέντρωσε περισσότερους από 200 φιλάθλους και διεξήχθη σε γιορτινή ατμόσφαιρα και όμορφο κλίμα γεγονός που αποδεικνύει ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους. Ήταν δυνατό με σκληρές μονομαχίες και κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, έχασε ευκαιρίες και δίκαια προηγήθηκε 0-1 χάρη σε γκολ που πέτυχε η Μούτσι στο 25΄.

Στην επανάληψη οι “Λύκαινες” ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ισοφάριση λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα με τη Φάτσια. Δεν κατάφεραν όμως να σημειώσουν το πολυπόθητο δεύτερο γκολ και έτσι έμειναν στο 1-1.

Να σημειώσουμε ότι για την αιγιώτικη ομάδα εκκρεμεί ένα ακόμη ματς, αυτό με την ουραγό ομάδα των Πριγκίπων εντός έδρας που αν το κερδίσει θα μειώσει σε δύο βαθμούς τη διαφορά από τον Άρη, ενώ μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο έχει και ο Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου Ηλείας.

Οι “Λύκαινες” θέλουν το “δύο στα δύο” στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια και παράλληλα … ποντάρουν στον Παναιτωλικό που παίζει με τον Άρη την τελευταία αγωνιστική. Αν η αξιόμαχη ομάδα του Αγρινίου κάνει την έκπληξη τότε τα δεδομένα θα αλλάξουν.

ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (Τρίψας): Λιακοπούλου, Νικολάου Δέσποινα, Νικολάου Χριστίνα, Τζουμάκα, Παπαδοπούλου, Κοντογιάννη, Καραπατή, Δρουγούτη, Αναγωστοπούλου, Λαλιώτη, Φάτσια (Βαγενά, Μήτση, Μάργαρη, Γκιώνη).

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Δελδήμος): Κολοβού Δάφνη, Κολοβού Μυτρώ, Γκοτσούλια, Δαραβέλια, Χριστοπούλου, Ζαχαράτου, Μπεκίρη, Μούτσι, Νικολοπούλου, Βαρβιτσιώτη, Σπανού (Ασλανάϊ, Κολοβού Κ., Πετράτου, Κωβαίου, Νιφόρα, Τόγια, Κλαυδιανού, Ντέβα, Ρούβαλη).

Η βαθμολογία (σε 8 αγ.)

Άρης Πατρών 19-6 18
———————————————-
Άγιος Δημήτριος 22-7 14
Λύκοι Αιγιάλειας 14-6 13
Παναιτωλικός 14-10 9
Δόξα 9-22 7
Πρίγκιπες 1-28 1
(Λύκοι και Πρίγκηπες έχουν παιχνίδι λιγότερο).

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές
9η (23 Απριλίου)
Πρίγκιπες – Άρης Π.
Παναιτωλικός – Λύκοι
Δόξα – Άγιος Δημήτριος

10η (7 Μαΐου)
Δόξα – Πρίγκιπες
Άρης Π. – Παναιτωλικός
Λύκοι – Άγιος Δημήτριος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr