background img
banner
banner

Καθαρισμό στα σημεία που «έφυγαν» τα κοντέινερς ζητούν οι κάτοικοι

ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ «ΤΡΙΑΝΤΕΙΟ»

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη θέση των οικίσκων που απομακρύνθηκαν στις 9 Μαρτίου διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του καταυλισμού «Τριάντειο». Μάλιστα αναφέρουν πως είχαν τη διαβεβαίωση από τον δήμο ότι θα καθαριστούν όσα άφησαν… πίσω τους τα μη χρησιμοποιούμενα κοντέινερς ωστόσο, όπως καταγγέλλουν, δεν έχει γίνει το παραμικρό.

΄΄Κοντεύει Πάσχα και το «Τριάντειο» έχει μείνει με τα σκουπίδια που αποκαλύφθηκαν όταν έφυγαν τα σπίτια που δεν χρησιμοποιούνταν. Σε κάποιους από τους οικίσκους που «σηκώθηκαν» υπήρχαν πρόχειρες κατασκευές που έχουν παραμείνει. Ξέμειναν λούκια, σωληνώσεις και σκουπίδια που αποτελούν εστία μόλυνσης για εμάς που μένουμε στον οικισμό΄΄, είπε στo protionline.gr ο εκπρόσωπος των κατοίκων Γιάννης Παπαλεξίου. Επίσης, πρόσθεσε πως είχε τις διαβεβαιώσεις από πλευράς αντιδημάρχων ότι θα καθαριστούν τα σημεία εκεί όπου πριν την επιχείρηση, υπήρχαν οικίσκοι. ΄΄Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας μας είπε τότε ότι θα γίνει αμέσως καθαρισμός όμως έχει περάσει ένας μήνας και τίποτα΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: ΄΄Εμείς δεν ζητάμε να κόψουν τα χόρτα στον οικισμό. Αυτό είναι κάτι που το αναλαμβάνουμε εμείς. Το μόνο που θέλουμε είναι να απομακρυνθούν όσα έμειναν από τα παλιά κοντέινερς΄΄. Να σημειωθεί πως οι κάτοικοι, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, βρίσκονται σε επικοινωνία με το Κληροδότημα στο οποίο ανήκει ο χώρος, απ’ όπου τους είπαν πως ο δήμος είναι αρμόδιος για την καθαριότητα.

Σε επικοινωνία του protionline.gr με τον κ. Καραΐσκο, τονίστηκε πως ο δήμος προσανατολίζεται σε συνολική καθαριότητα του χώρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί μόλις φύγουν και τα υπόλοιπα μη χρησιμοποιούμενα κοντέινερς. Ως προς το πότε θα γίνει αυτό, σημείωσε πως δεν άπτεται της αρμοδιότητας του δήμου αλλά του υπουργείου, καθώς από εκεί θα δοθεί η εντολή προς τη μεταφορική εταιρεία για τη δεύτερη επιχείρηση απομάκρυνσης των άδειων οικίσκων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr