background img
banner
banner

Γεώργιος Β. Λαμπρόπουλος: Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τη τυραννία

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»

Καλησπέρα συμπολίτες Αχαιοί, φίλες και φίλοι, τα μηνύματα που έρχονται από παντού είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα και θετικά. Ο κόσμος διψάει για το καινούργιο, το αγνό και αληθινό και σιχαίνεται όλο το διαβρωμένο και αναξιόπιστο πολιτικό σκηνικό που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση και προβάλλεται -αν είναι ποτέ δυνατόν- ως νέο, αμόλυντο και ανανεωτικό. Αυτοί που ρήμαξαν στη κυριολεξία τη χώρα και εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αυτοί που καταλήστευσαν τα δημόσια ταμεία, θέλουν να ξαναψηφιστούν, χωρίς κάθαρση, χωρίς καταδίκη και να αναβαπτιστούν αμετανόητοι και ρυπαροί, θρασύτατοι και προκλητικοί, στη κολυμβήθρα των εκλογών για να συνεχίσουν με την νωπή συναίνεσή σας πλέον, την ολοκλήρωση της λεηλασίας της χώρας και τον αφανισμό των Ελλήνων!!!!. Μην τους το επιτρέψετε γιατί η καταστροφή που μας ετοιμάζουν δεν θα έχει γυρισμό, θα είναι κυριολεκτικά ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ.

Πριν μερικές μέρες, την 3.5.2023 είχα τη χαρά και τιμή, να μιλήσω στη συγκέντρωση στη Πάτρα, της Συμμαχίας Ανατροπής, με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας Δημήτρη Καζάκη. Παρευρέθησαν όλοι οι συνυποψήφιοι μου στο Ν. Αχαΐας και πλήθος κόσμου που κυριολεκτικά κρέμονταν από τα χείλη μας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκα στην ομιλία μου στον αγωνιστή της Δημοκρατίας, πατριώτη και ήρωα Ρόκκο Χοϊδά, βουλευτή και πρώην Εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος δολοφονήθηκε την ίδια μέρα 3.5 του μακρινού 1890 στις φυλακές Χαλκίδας, αρνούμενος να υπογράψει αίτηση χάριτος προς τον Βασιλιά και να σωθεί, πιστός μέχρι τέλους στις αρχές και στα ιδανικά του, για τα οποία θυσίασε τη ζωή του, διακηρύσσοντας με πύρινους πραγματικά λόγους και άρθρα ότι η εθνική κυριαρχία και η τήρηση του νόμου και του Συντάγματος είναι υπεράνω και του ίδιου του τότε Βασιλιά!!!.

Τόσο μακρινός μα τόσο επίκαιρος και σημερινός, αυτός ο αλησμόνητος αγωνιστής της Δημοκρατίας, όταν μάλιστα σήμερα ο Πρωθυπουργός της Χώρας προετοιμάζει με όλα τα μέσα το ξεπούλημα της Εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο και γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του το Σύνταγμα και τους νόμους!!!!.

Τούτο το ιερό χώμα που ξεπουλάνε χωρίς ντροπή οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας, πιστοί υπηρέτες ξένων συμφερόντων, είναι ποτισμένο με το αίμα χιλιάδων αγωνιστών και ηρώων. Για αυτόν τον ήρωα αγωνιστή και χιλιάδες άλλους, φίλες και φίλοι δίνουμε αυτόν τον αγώνα σήμερα, για την πατρίδα και τη Δημοκρατία και ζητάμε την ψήφο σας, γιατί έχουμε ιερή υποχρέωση, καθήκον και ευθύνη να σταθούμε στο ελάχιστο αντάξιοι τέτοιων μαρτύρων και ηρώων που γέννησε αυτός ο ευλογημένος τόπος.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.

ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr